OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca perd però planta cara al Barça en un bon partit

La banqueta del CP Vilafranca al palau Blaugrana. Eix

F.C.Barcelona 3 - C.P.Vilafranca-Cafès Novell 2

Molt bona imatge. El Patí Vilafranca no ha pogut sorprendre aquest vespre al Barça a domicili, però l´equip ha ofert una magnífica imatge i ha acabat cedint una derrota mínima (3-2). De fet, els penedesencs, jugant sense pressió i donant minuts a jugadors com Enric Martí o Ricard Pintado, han complicat la vida al Barça fins el punt que en els últims segons han disposat d´una magnífica oportunitat per a empatar que ha salvat de forma brillant el porter Sergi Fernández.

Abans d´aquest intens final, el duel al Palau Blaugrana no ha decebut gens. L´enfrontament s´ha iniciat amb molta intensitat i en el primer minut Marc Gual ha fallat una falta directa que ha aturat Gerard Camps. En l´acció posterior, però, Xavi Costa sí que ha trobat el camí de la porteria vilafranquina i ha situat l´1-0. Els de Jordi Garcia no s´han ensorrat i primer Edu Fernández i després Jordi Galán han enviat dues boles consecutives al travesser.

En el minut 5, Rocasalbas ha fet justícia i ha aconseguit l´empat en una bona finalització (1-1). A partir d´aquí, s´ha entrat en una llarga fase d´igualtat en la que el Barça no ho ha tingut fàcil per a generar perill. De totes maneres, la qualitat individual dels blaugrana s´ha deixat notar en el minut 23,5 quan Pablo Alvarez ha marcat el 2-1 en una acció personal.

La segona part ha continuat sent tan igualada com la primera amb un Patí Vilafranca desacomplexat i amb ganes de donar la sorpresa. En el minut 29, Roger Rocasalbas ha desaprofitat una falta directa que hauria pogut significar l´empat. Però tal i com ja havia passat en el primer temps, en el minut 34, una altra vegada Pablo Alvarez s´ha convertit en el malson penedesenc quan en una espectacular jugada individual ha situat el 3-1 en el marcador.

Semblaven quedar poques opcions per al Patí Vilafranca, però en el minut 47,5, Roger Rocasalbas, ha aconseguit superar Sergi Fernández i ha col.locat el 3-2 a l´electrònic del Palau. Després del gol de Rocasalbas s´ha entrat en la vibrant darrera fase del partit en la que tot hauria pogut passar. Al final una derrota mínima del Patí que no deixa gens de mal regust. Aquest equip està en un bon moment i s´ha d´aprofitar. El proper dissabte arriba un altre derbi contra el Vendrell. Més emocions.

F.C.Barcelona: Sergi Fernández, Sergi Panadero, Xavi Costa (1), Marc Gual, Matías Pascual -cinc inicial- Pablo Alvarez (2), Xavi Barroso, Lucas Ordóñez, Nil Roca

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Jordi Galán, Rubén Fernández, Joan Vázquez, Roger Rocasalbas (2) -cinc inicial- Edu Fernández, Enric Martí, Ricard Pintado

Arbitres: Angel Tavera i Joan Rovira

Gols: 1-0 Xavi Costa (2´); 1-1 Roger Rocasalbas (5,5´); 2-1 Pablo Alvarez (23,5´) -descans- 3-1 Pablo Alvarez (34´); 3-2 Roger Rocasalbas (47,5´)

Incidències: Palau Blaugrana. 250 espectadors