Bon començament de la segona volta

Plantilla del juvenil de l'Hipersimply CHVNG. Eix

Juvenil masculí

HIPERSIMPLY CHVNG 29 - 25 AMPA MANYANET

L'arrencada d'aquesta segona volta està sent positiva pel Hipersimply amb cinc punts més dels aconseguits amb els mateixos partits en la primera volta de la lliga. La dada és objectiva així que cal pensar per lògica que l'equip creix i millora competitivament.

Amb el record d'un partit d'anada en el qual els barcelonins van jugar de forma molt agressiva en defensa, buscant el contacte contínuament i amb un atac intens i amb llançadors des de nou metres, els de Vilanova han sortit a la pista amb una defensa avançada buscant mantenir bé la posició. Però la realitat en aquesta primera part ha estat una altra, el Vilanova ha bloquejat en defensa l'atac dels col·legials i els ha deixat clavats en el marcador amb un sol gol en cinc minuts i no han utilitzat el llançament exterior en cap fase del partit .

Els locals han tingut molta intensitat en atac i defensa. Darrere molt bé tancats i obligant als barcelonins a jugar-hi sempre des de l'extrem. En atac els blaus amb molta movilitat han treballat els punts febles dels rivals i han lluitat en l'atac interior.

L'avantatge era de tres i quatre gols per als locals en els primers vint minuts fins que les rotacions gestionades per Pere, Enric i Jordi han jugat el seu paper i no solament han estat una eina per anar dosificant l'esforç dels seus jugadors, si no que han estat un arma tàctica, jugant en moments sense central "natural" i creant una zona/passadís de tir al centre de la defensa dels visitants que ha anat quallant una diferència de fins a set gols (16-9)

Amb només dos jugadors de camp en la banqueta de casa, semblava que la segona part podia ser la de la remuntada del Manyanet, però una vegada més la gestió dels canvis i el control del tempo de joc ha facilitat que l'avantatge en gols fos suficient i permetés arribar als últims cinc minuts amb forces suficients per tornar a pujar la diferència fins als quatre gols finals .

Aquests quatre gols són claus, ja que aconsegueixen posar el golaverage a favor del HIpersimply, ja que en el partit d'anada havia perdut per tres punts.

Si cal ressaltar alguna cosa en aquest partit ha estat l'esforç i lliurament durant els seixanta minuts dels deu jugadors que avui han tingut la responsabilitat de cobrir les baixes dels seus companys .

Bon resultat, bona trajectòria en la lliga i per tant ... a seguir treballant amb compromís en els entrenos i sobretot gaudint de jugar al handbol.

JUAN LUIS

Infantil masculí

Santpedor- CH Vilanova Hipersimply  18 - 39

Plácida victoria que da acceso a la segunda fase

Partido fácil contra el Satpedor que fue resuelto gracias a la disciplina en defensa y a un contraataque que el rival no pudo parar.

El Santpedor no juega mal al handbol, pero sus jugadores parecen dos años más jóvenes que la mayoría de los chavales de la categoría. De hecho juegan con 3 alevines. Este factor es determinante en un deporte con tanto contacto físico. En cuanto hagan la estirada podrán dar guerra ya que técnicamente están preparados.

Los jugadores del Vilanova moderaron su intensidad para adaptarse a estas características. No obstante, la seriedad en defensa se mantuvo. El central y los dos laterales jugaron muy avanzados ahogando el ataque del Santpedor y provocando muchos errores cuando pasaban o botaban el balón. La mayoría de estos errores se convirtieron en contraataques del Vilanova. El Santpedor no encontró el antídoto y el Vilanova mantuvo la estrategia. Finalmente se marcaron 18 goles al contraataque y 39 en total, unas cifras de récord que difícilmente se podrán superar en el futuro.

Ivan, Seke, Roger José y Roger Hutado no jugaron por diversas razones. Pol Alentorn (15) y Roger Rovira (13) cogieron las riendas del equipo, entre los dos marcaron el 70% de los goles del Vilanova. Pol Alentorn se puso las botas robando balones y corriendo al contraataque. Roger Rovira se atrevió a hacer muchas más cosas de las que normalmente hace y consiguió un saco de goles. Iker (3) fue imparable en los 6 metros, recibía el balón de espaldas a la portería y se giraba para tirar aunque el defensa lo estuviera agarrando. Afortunadamente el árbitro, con buen criterio, dejó seguir este tipo de jugadas. Uno de los mejores árbitros que hemos visto en el campeonato aunque no tuvo mucho trabajo dadas las características del encuentro. Gerard (2) jugó con molestias en un pie pero hizo un buen partido, Pau (2), también con dos dianas, tomó buenas decisiones en los contraataques. También marcaron Albert (2), Ryan (1), Lucas (1) y Pablo (1). Pol Homs hizo 3 paradas y pudimos ver algunos jugadores en posiciones poco habituales, como Lucas jugando de lateral.

No se pueden sacar muchas conclusiones de un encuentro jugado a medio gas ante un rival que no exigía más. No obstante, el Vilanova jugo con mucha seriedad y obtuvo una holgada victoria que confirma el acceso matemático a la segunda fase aunque todavía falte una jornada. Un partido que también confirma una temporada excelente como equipo federado. Como dice el tópico, a partir de ahora todo lo que venga será un regalo.

Tòful Rovira

Infantil Masculino "Blau"

Hipersimply CHVNG 12 - 22 CH Sant Andreu

S’ha trencat la ratxa de victòries de l'infantil blau

Després d’un bon seguit de victòries, l’infantil Blau ha caigut a aquesta darrera jornada, disputada a casa contra el Handbol Sant Andreu per un contundent 12 a 22.

La primera part va estat molt disputada amb alternances al marcador, on s’han imposat les defenses als atacs, finalitzant amb un tanteig de 8 a 9 pels visitants.

A la segona part es va girar el partit, més per mèrit del rival que per demèrit dels vilanovins, el resultat parcial ho diu tot, 4 a 13.

Tres van ser les claus per la derrota, la primera, el canvi de defensa a la segona part dels visitants, passant de la defensa amb dos jugadors avançats a una fèrria defensa sis-zero; la segona, el canvi del porter visitant, un jugador amb molta envergadura i amb una clarividència  excepcional per dirigir i ajustar la seva defensa; i la darrera, el poc fons d’armari dels vilanovins per fer canvis de jugadors, que va generar massa cansament a les acaballes.

Cal assenyalar que malgrat aquestes dificultats l’infantil blau va jugar una més que acceptable segona part, però s’ha trobat com moltes vegades quan als rivals li van maldades, una defensa molt asfixiant sis-zero (defensa no permesa pel Consell Escolar), la qual percudia les línies de passada a la circulació dels vilanovins, cosa que ha propiciat nombrosos contracops francs.

I quan superaven aquesta excel·lent defensa, s’hi trobaven un porter pràcticament infranquejable, no per la seva excessiva qualitat, sinó més bé per la seva gran envergadura; i si a més afegim el cansament per la escassetat de la plantilla, tenim és el ha provocat aquesta derrota.

Però malgrat tot, cal felicitar als entrenadors i jugadors per l’evolució de l’equip.

El Hipersimply CHVNG al palau blaugrana

Aquest dissabte 220 persones de la família del Club Handbol Vilanova Hipersimply van assistir al Palau Blaugrana convidats per la secció de handbol del FC Barcelona.

Van gaudir del partit de tornada de cambres de Copa del Rei entre el Barça i el Granollers. I la guinda va ser que durant el descans de la trobada de copa els integrants dels equips Benjamí i Aleví van disputar un partidillo.

És difícil dir si la il·lusió dels més petits va superar a la dels majors en veure com els joves jugadors de handbol ocupaven la pista del Palau, primer fotografiant-se amb el primer equip blaugrana i després fent els seus pinitos en el parquet on juguen els actuals campions de la Champions.

Aquesta activitat es realitza des de la refundació del Club Handbol Vilanova i la Geltrú i cada any se supera el nombre d'assistents integrats per jugadors i familiars, aquest any prop de 100 eren menors de 14 anys, un bon senyal de l'estat del handbol base a la nostra ciutat.