Un Sitges sense entrenador i amb moltes baixes cau derrotat

Sènior  Masculí – Copa Catalunya – Grup 01

Lluïsos de Gracia “A” 69 - Bàsquet Sitges “A” 59

Marc, Jordi 9, Roger 12, Edu 18, Noel, Saladié, Xavi , Mauro 2, Gonzálvez 4,  Nacho,  Alex, Velasco.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover.    Delegat: Fredi Domínguez.

Parcials: 17-17  14-13  16-13  22-16

Difícilment es pot tenir més mala astrugància en un partit, i encara més, quan es juga en camp contrari, contra l’equip que té la millor defensa de tot el campionat i que és just per darrera teu a la classificació.

Durant la setmana arribava la resolució del comitè de competició per la desqualificació de l’entrenador del Sitges i era sancionat amb un partit, per tant no es podria seure a la banqueta. Setmana d’epidèmia de grips, amb sols sis jugadors que poden entrenar, se li sumaven les dues lesions de dos dels bases, Ignasi i Nacho, i se l’afegiria la baixa de Roger per grip a darrera hora, és a dir, que anaven a jugar sense bases davant la millor defensa, i a darrera hora, una errada en les inscripcions en l’acta deixa sense jugar a Marc Sabater.

Inici del partit amb Galdric Bover com entrenador i el cinc format per Alex (de base), Jordi, Gerard, Roger i Edu. Partit amb predomini de les defenses i defenses molt dures fregant en tot moment la il·legalitat, com no podia ser d’altra manera enfrontant-se a casa del millor equip defensor. Tot i això, el Sitges aguanta la sortida dels de Gràcia, minut set, empat a 10, i es posa per davant, minut nou, 10-16, per finalitzar el quart empatats a 17.

Segon període igualat on la falta d’encert en el tir lliure, 4/10, impedeix que el Sitges marxi als vestidors per davant en el marcador, 31-30.

Igualtat en la represa del partit fins que en el minut cinc i empatats a 34, una desafortunada jugada porta al jugador del Sitges, Gerard Gonzálvez, a patir una revinclada a la cama esquerra que ràpidament per el dolor es veu que serà greu, com es diagnostica més tard, això descentra els jugadors del Sitges, que veuen el seu company a la banqueta esperant l’evacuació en ambulància. Al final del quart, 47-43, i a partir d’aquí el Sitges sempre a remolc en el marcador, fins el resultat final de 69-59.

Amb aquest resultat, el Lluïsos i el Sitges empaten per el tercer i el quart lloc, però per millor bàsquet average els de Gràcia  són tercers i els del Garraf quarts.

Malauradament, els mals pronòstics de la lesió de Gerard es confirmen i es perdrà el que resta de temporada, com a mínim. Ànims, Gerard!

La propera setmana, desplaçament al camp del líder, el Groc Restaurant C.B. Viladecans-Sant Gabriel “A”, dissabte a les 17:45 hores.
Ànims, a per la victòria.

Sènior  Masculí – 3ª Catalana – Grup 06

Bàsquet Samà Vilanova –SMB 65 - Bàsquet Sitges “B” 57

Guillem Albes, David Almirall , Hamzah Baig, Guillem Ballús, Roger Dagà, Eugenio Hernández, Jordi Noguer, Lucas Pérez, Oscar Porras, Albert San José, Brandon, Cristian.

Entrenador: Rubén Hernández.

La propera setmana, dissabte a les 17:30 hores, desplaçament a la pista del Casal de Vilafranca.

Júnior  Masculí - Nivell “B” – Grup 04

Mesvial C.B. Abrera 42 - Bàsquet Sitges “A” 75

La propera setmana, diumenge a les 16:00 hores, desplaçament a la pista del B.C. Martorell “A”.

Cadet “A” – Masculí – Regular – Nivell A2 – Grup 03

C.B. Corbera 66 - Bàsquet Sitges “A” 67

Parcials: 22-14   11-12   12-15   21-26

El Sitges va començar el partit fluix en defensa facilitant tirs còmodes als adversaris i amb jugadors carregats de faltes abans de la segona part. 4 triples del Corbera ens va portar al descans amb un marcador desfavorable 33-26.

Els canvis defensius per part de Nacho Vicente, que avui substituïa al Miguel, van donar el seu fruit i els nostres van ser remant cap a la riba, 3r quart guanyat, 12-15.

Últim quart i definitiu amb marcadors molt ajustats, si bé els nostres jugadors han anat a la línia de tir lliure durant tot el partit davant la duresa del rival, fins a 33 vegades, amb un 21% d'encerts. Però malgrat tot es va arribar als últims instants amb possibilitats i alternances un a dalt un a baix. Faltant 7 segons per finalitzar, una falta a Pablo va concedir al Sitges la possibilitat de col·locar-se per davant en el partit ja que el marcador reflectia un 66-65 per als locals, però el desencert li va portar a fallar els dos, però el rebot va ser per al jugador del Sitges, Raúl, que sí que encistella i va posar el marcador en un 66-67. El Corbera va tenir a les seves mans l'últim tir que va anar des de la línia de 6,25, fallant-ho. Triomf sofert.

La propera setmana, jornada de D E S C A N S.

Toyota Starbaix C.B. L’Hospitalet Blau 72 - Bàsquet Sitges “B” 22

Miquel Lledó, Oscar Miró, Jan Prat, Pol Velasco, Luan Mayoral, Jonathan Coleto, Nacho Giménez, David Fernández, Biel Reinon.

Entrenadors: Anna Robert i Roger Matas.

Pre-Mini “A” – Masculí – Regular – Nivell B2 – Grup 03

Bàsquet Sitges “A”

Sergi, Carlos, Pablo, Marc E., Marc A., Joan, Juan, Joel, Marc G., Jan, Adrià, Lucas, Biel, Uriel i Eric.

Jornada de  D E S C A N S

Sènior  Femení – 2ª Catalana  – Grup 02

Bàsquet Sitges La Oca 53 - AB El Vendrell  70

Alba, Marta Figueras, Sandra, Pat, Elia, Laura Sancho, Anna, Xenia, Marta Alcalá, Irene i Cristina.

Entrenadors: Vicky Marcos i Xavi Masana.

La propera setmana, diumenge a les 12:30 hores, desplaçament a la pista del BF. Viladecans “B”.

Sots 21 Femení – Nivell “A” – Grup 01

U.E. Claret 67 - Bàsquet Sitges 39

Nerea 8, Andrea 10, Anna 3, Marina 10, Ariana 2, Federica 6.

Entrenadors: Irene Fernández i Roger Romagosa.

Parcials: 14-10   23-08   19-9    11-12

Amb només sis jugadores, les sitgetanes no han pogut amb un equip dur i exigent en defensa. Després d'un inici amb baixa intensitat, les nostres han fet un bon primer quart. Al segon, però, el rival ha apretat en defensa, propiciant moltes pèrdues de pilota. Aquesta situació s'ha agreujat a l'inici del tercer quart, fins acumular un parcial de 27-4 i situant el màxim avantatge local. Aleshores, el Sitges ha pujat línies defensives malgrat els pocs instants de descans que han tingut totes les jugadores i s'ha tingut més paciència amb la pilota.

Així, el partit s'ha igualat fins al punt que després d'aquest sotrac, el parcial ha estat de 15-21. Les circumstàncies eren dolentes, però és una llàstima que la precipitació i les pèrdues de pilota hagin decidit tant clarament el partit.

Quan això s'ha controlat, les sitgetanes han mostrat una bona imatge.

La propera setmana, dissabte a les 16:15 hores, a Pins Vens contra C.B. Castellet.

Cadet – Femení – Regular – Nivell B2 – Grup 05

Bàsquet Sitges 46 - C.B. Sant Andreu “A” 45

Núria, Judit, Jana, Nina, Berta, Anna, Alba, Xènia, Ainhoa, Maribel, Sara, Marta.

Entrenadors: Roger Romagosa i Núria Sales.

Parcials: 17-8    12-11   6-14    11-12

Les sitgetanes han fet una molt bona primera meitat. Serioses en defensa i circulant la pilota de costat a costat fins obtenir avantatge en atac.

A més, es tenia encert en el llançament. Tot això ha permès obtenir un avantatge en el marcador al primer quart després d’un parcial de 12-0. Al segon quart, el domini ha seguit sent sitgetà però la distància s’ha mantingut en els 10 punts. Al tercer quart, el Sant Andreu ha proposat una pressió defensiva que ha col·lapsat el Sitges, que perdent moltes pilotes en les transicions i renunciant a la mobilitat en atac posicional, estava totalment des ubicat.

Aquesta mala dinàmica local ha fet que el rival es col·loqués 4 punts per sobre al darrer quart. Però amb una sortida de pressió més ordenada i treballant una mica més els atacs, s’ha tornat a imposar la qualitat local, recuperant el domini en el marcador. Els darrers instants han estat de nervis i el Sant Andreu ha estat a punt de la remuntada, però el bon joc de les sitgetanes durant més de vint minuts finalment ha tingut recompensa.

Infantil – Femení – Regular – Nivell B1 – Grup 01
Bàsquet Sitges

Jornada de D E S C A N S.

Pre-Infantil – Femení – Regular – Nivell C – Grup 03

Bàsquet Sitges 63 - C.B. Igualada “B” 62

Parcials: 10-16   14-20   22-11   17-15

Comencem la segona volta. Tenint en compte el partit de dissabte passat pensàvem que les jugadores sortirien intenses des del primer minut del partit, però no va ser així. Les sitgetanes es van mostrar fluixes en defensa i indecises de cara a cistella. D’aquesta manera, el rival creixia i anava agafant diferència en el marcador. No obstant això, un cop més, les nostres jugadores van treure el caràcter i van començar a defensar. Ofensivament es corria ràpid al contraatac i finalment, gràcies a l’empenta i l’esforç, van acabar guanyant l’encontre.