Un partit per no recordar on el millor va ser la victòria

Cròniques i resultats dels partits del Club Bàsquet Cubelles del cap de setmana

CMG CB CUBELLES – ARTES 43-29

CB Cubelles: Andrea V (), Este (), Meri (), Raquel (), Paula (), Xini (), Gemma V (), Ari G (), Alba (), Sara ()
Absents: Gemma Miro, Berta LLopis, Andrea M
Entrenador: Pepe Cabedo

El CMG CB CUBELLES va jugar una partit molt dur, la veritat és que l'equip contrari (Arts) va treballar un joc de risc, va ser un partit molt defensiu segons es reflecteix el resultat al final del partit.

1a part.- Els dos equips arribaven de diferents maneres, el nostre equip, el CMG CB CUBELLES buscava la seva 7a victòria consecutiva, i intentar reduir diferències amb els de dalt, per part d'ARTS lluitaven altra lliga per mantenir la 10º posició .. com hem comentat el partit va ser molt defensiu i intens, des del principi es reflex així ja que el tempteig en el minut 6 de partit era de 4 a 4, per arribar al minut 10 amb un resultat en contra de 10 a 07. Els següents 10 minuts fins arribar a la mitja part va ser de similars característiques, molts errors ofensius i un incòmode joc on el Cubelles no trobava el seu ritme, al final amb dos triples, (Andrea i Sara) l'equip va poder distanciar una mica en el marcador per arribar 20-17 .

2a part.- Aquesta segona part l'equip va canviar alguna cosa, hi va haver més moviment de pilota, ARTS en defensa zonal pràcticament tot el partit feia que Cubelles es sentís incòmode, a part el joc era molt dur i hi va haver moments de tensió per ambdós bàndols, recalcar que per part de l'arbitratge a Cubelles no el va ajudar en absolut, on es reflecteix en l'acta final de partit on Cubelles va rebre 10 faltes per 23 en contra, és un factor a tenir en compte, on malgrat tot les jugadores blaves van saber mantenir l'ordre i poc a poc es anirien distanciant en el marcador amb marges de 10 a 14 punts de diferència sense pràcticament patir el que restava de partit per acabar amb el resultat de 43-29.

MILLORABLE.- Les primeres parts de l'equip no estan sent el ideals que haurien de ser, molts tirs fàcils fallats, falta d'atac.

INMILLORABLE.- El tremp de les jugadores en joc dur per part de l'equip contrari i la defensa deixant a l'equip en només 29 punts.

MVP.- Tot l'equip va ser MVP perquè totes van aportar el seu granet de sorra, destacant a la Meri per la seva aportción defensiva i ofensiva.

La setmana que ve tindrem un altre partit més i interessant perquè el derbi arriba a Cubelles, serà el diumenge 20 a les 18: 45h .. (Pavelló Poliesportiu PAV1 Cubelles)

SOTS 25 FEMENÍ

CB CUBELLES – E.E.M. CASTELLVÍ DE LA MARCA 71-33

CB Cubelles: Ari 8; Angi 13; Extra 0; Clara 2; Patri 14; Jessi 5; Negra 5; Neus 7; Neyra 4; Noelia 0, Irina 13
Entrenador: Raquel Martínez
Àrbitre:  Vàzquez, X.
Parcials: 28-07  17-13  11-07   15-06

Nova victòria de les nostres campiones

Després de dues setmanes de descans les nostres noies tornaven a la feina i aconseguien un amplia i fàcil victòria.

1r Quart.- Un primer quart molt encertat en atac feia agafar ja el primer avantatge. Una bona pressió individual tota la pista feia recuperar moltes pilotes i aconseguir cistelles fàcils per obrir la primera escletxa de 21 punts a favor (28 a 7).

2º Quart.- En aquest quart les nostres jugadores es van relaxar bastant i van permetre cistelles fàcils, tot i això es continuava incrementant l’avantatge per arribar al descans amb una marcador de 45 a 20.

3er Quart.- A la represa l’equip visitant va augmentar la intensitat defensiva i la relaxació de les nostres jugadores feia que el nostra atac no fos atractiu ni productiu, encara que l’escletxa es tornava cada vegada mes ampla (56 – 27).

4rt Quart.- En aquest període les locals continuaven a la seva feina, defensa defensa i mes defensa per seguir amb el seu ritme de joc però la relaxació es notava massa i durant aquest 10 minuts el joc estàtic deixava molt a desitjar.

Tot i això la diferencia es va seguir augmentant fins els 39 punts finals.

El pròxim cap de setmana les noies de Raquel es desplacen a la pista del C.B. Sant Antoni- Poble Sec i amb aquest partit acabarà la lliga tot esperant ja els rivals per la segona fase.
Recalcar que si aconsegueixen la següent victòria acabaran la lliga invictes

Millorable: La relaxació per la diferència en el marcador.
Immillorable: L’actitut de tot l’equip.
MVP: Tot l’equip.

Raquel Martínez

SOTS21 MASCULÍ

CB CASTELLAR - CB CUBELLES  54-46

CB Cubelles: 4.AdriVarela(0), 7.Santi(7), 8.Alberto(6), 13.Carlos(15), 14.Nelson(0), 15.Sergi(16), 16.Aitor(-), 17.Adri(-), 21.Coca(-), 35.Robles(2), 00.Edu(-)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials: 13-11,  9-6(22-17), 15-13(37-30), 17-16(54-46)

Derrota en el partit ajornat per carnaval

El partit va ser un voler i no poder. Errors als tirs lliures, errors en passades, errors en tirs fàcils sota cistella i sensibles baixes que reduïen la rotació de banqueta. Tot plegat un partit per l'oblit. Derrota contra un rival de la part baixa de la classificació que dificulta encara més l'objectiu de pujar algun esglaó a la classificació.

CB CUBELLES-CNB VILANOVA  43-74

CB Cubelles: 4.AdriVarela(0), 7.Santi(5), 8.Alberto(6), 13.Carlos(13), 14.Nelson(0), 15.Sergi(5), 16.Aitor(15), 17.Victor(-), 21.Coca(-), 35.Robles(3), 00.Edu(-)

Parcials:   10-22, 18-18(28-40), 8-22(62-36), 7-12(43-74)

Dolorosa derrota contra el líder

Després de la desfeta de dissabte en partit ajornat, l'equip tenia ganes de fer un bon partit. I així va ser, almenys fins a la mitja part. Va tractar de tu a tu al líder i malgrat arrossegar baixes a la plantilla i una baixa efectivitat en alguns aspectes del joc, el marcador encara era raonable al descans. A la repressa, els primers minuts encara van ser millors i la distància es va escurçar fins el 32-40.

A partir d'aquí i amb el pas dels minuts els cubellencs van anar perdent pistonada, i els visitants, amb un fons d'armari il.limitat van anar augmentant la diferència al marcador. El marcador final suposa un greu correctiu als locals.

Ara falten 5 jornades per acabar la lliga i s'ha de continuar lluitant per assolir la millor classificació final.

CADET MASCULÍ

C.B.CUBELLES 28 – MVP CERVELLÓ 61

C.B. CUBELLES: Facundo, Biel, Arnau, Bruno, Guillem, Matías, Raúl (inf), Carles (inf), Guillem (inf)

Derrota d'un cubelles que mostra les seves dues cares

El partit començava amb el que va ser la tònica de la primera part: Un Cubelles que semblava no haver tornat de vacances encara i un Cervelló que quan no aprofitava les badades defensives del Cubelles, aprofitava els milers de rebots ofensius dels que van disposar. Tant és així, que la primera cistella dels del Garraf arribava al minut 17 per posar al marcador un resultat de 18-5 a favor dels locals.

Com s’ha mencionat anteriorment, ni els temps morts ni les escridassades des de la banda feien reaccionar als blaus, que l’unica part positiva que varen treure de la primera meitat va ser el “poc” avantatge dels locals (24-10).

A la segona part, el partit va canviar radicalment, i es allà on es va veure la millor versió del Cubelles, amb una gran defensa, sense concedir rebots i amb una bona mobilitat en atac que va permetre acostar-se al marcador fins als 7 punts.

A partir d’aquí, el partit es va convertir en una anada i tornada de cistelles que afavoria clarament als locals, fins que a falta de 3 minuts, el Cubelles, que es va veure sense opcions de guanyar el partit, va abaixar els braços, endut-se així un parcial de 15-1 que col•locava el 55-32 final.

MILLORABLE: Els tirs lliures (5-17) i les faltes “tontes” per no estar suficientment actius al partit (5 expulsats i 3 jugadors amb 4 faltes, la majoria no necessàries).

INMILLORABLE: La reacció a la segona meitat.

Roger Tormo

INFANTIL MASCULÍ

C.B. CUBELLES -  CLUB NATACIÓ TERRASSA 54-29

CB Cubelles: Joaquín (6), Erick (4), Adrià (4), Raúl (4), Alan (4), Carles (16), Andreu (4), Javi (4).
Absents: Joan Pere, Arturo, Juan, Guillem, Alex.
Entrenador: Gemma Miró
Parcials: 1er. (4-6), 2on. (4-13), 3er (8-23), 4rt (10-30), 5è (12-34), 6è (18-44), 7è (24-45) i 8è (28-51).

Victòria contundent de l'Infantil Masculí

L’Infantil Masculí del Cubelles s’enfronta aquesta setmana contra el C.N.Terrassa, equip que ens va guanyar a la primera volta de 4 punts a casa seva. Avui, els cubellencs venen amb moltes ganes de guanyar aquest partit per demostrar que són un gran equip i es mereixen el segon lloc  de la taula.

En l’inici del partit, el Cubelles  comença amb molta intensitat realitzant una pressió de tota la pista, aconseguint robar moltes pilotes i ficar cistelles (10-1). Tot i què, el primer quart anat molt bé no baixen la guàrdia en cap moment i el segon quart segueix amb la mateixa dinàmica (21-14).

En aquest tercer i quart període, es on els cubellencs donen un cop a la taula, agafen tots els rebots, juguen en equip, mouen la pilota i el més important, tots tenen un objectiu comú, i lluiten units per obtenir-lo. Cal tenir en compte, el gran nombre de baixes de l’equip i l’esforç del 8 jugadors que estaven a pista. (39-16).

Després de la mitja part, l’Infantil falla moltes cistelles però queda compensat amb una defensa atenta, això fa que el Terrassa en cap moment tingui opcions de guanyar el partit. Així contínua fins que sona la botzina i el partit es dóna per finalitzat.

Aquesta victòria va dedicada tots ells, que cada dia es deixen la pell a la pista de bàsquet treballant i millorant, tant individualment com en equip, fent que tots els jugadors siguin importants. Així, ells mateixos es van donant compte que són un equip que pot aconseguir tot allò que es proposen. FELICITATS!