CH Ribes

L'Handbol Ribes inclou un intercanvi entre les seves activitats

Redacció Sant Pere de Ribes 17-03-2016 11:51 Lectures 1214
Aquest cap de setmana ha culminat l’intercanvi esportiu i cultural. Eix

Aquest cap de setmana ha culminat l’intercanvi esportiu i cultural. Eix

Dins de les activitats esportives habituals que el Club Handbol Ribes organitza durant la temporada, aquest any com a novetat ha experimentat la culminació d’un intercanvi amb un club originari del poblet del Pirineu francès Bagnères de Luchon, (poble agermanat amb Sitges).

L’experiència de l’equip participant (les jugadores de l’infantil femení de l’anterior temporada) es va iniciar el juliol-2015 quan les famílies van allotjar a les jugadores del Club francès a les seves llars i les participants van gaudir de les activitats culturals i lúdiques amenitzades amb handbol organitzades pel Club i per les pròpies famílies durant tot el cap de setmana, que va coincidir encara amb els últims actes de la Festa Major d’estiu de Ribes.

Ara, aquest mes de març han estat les noies ribetanes les que han estat acollides a les llars franceses gaudint d’un cap de setmana on Luchon ha deixat veure els seus encants: l’ estació d’esquí SuperBagnères i del Vaporatium, únic a tota Europa, que es troba dins una cova natural, tot amb la cirereta final de les activitats handboleres.

L’intercanvi ha estat valorat molt positivament per les jugadores i les seves famílies i és que les viles són tant complementàries com el mar i la muntanya i les propostes que s’organitzen enseguida captiven provocades pel factor novetat.

Aquest intercanvi ha demostrat que l’esport és molt més que competir. Ha demostrat que  encara existeixen les bones persones que creuen en la joventut i en l´esport. Que no hi ha idiomes ni fronteres que aturin les relacions humanes quan la llavor és bona.


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres