OK Lliga Masculina

El Vendrell s'emporta el derbi després de capgirar el gol inicial del Vilafranca

CP Vilafranca - Moritz Vendrell. Eix

C.P.Vilafranca-Cafès Novell 1 - C.P.Vendrell 3

Màxima intensitat i els tres punts cap el Baix Penedès. El derbi entre Patí Vilafranca i Vendrell es va resoldre ahir al vespre a la Poliesportiva amb triomf visitant després d´un duel molt vibrant en el que tots els gols es van veure a la segona part. Va ser un enfrontament igualat i ple d´alternatives durant 40 minuts, però en els últims deu el Vendrell va ser superior, va marcar els seus tres gols i va acabar certificant una victòria que l'acosta a l'objectiu de conquerir el quart lloc de la taula a final de lliga.

Tal i com era previsible, el partit va començar a un ritme molt alt i en els primers minuts les anades i vingudes van ser constants. Sergio Miras va avisar en un parell de rematades perilloses que Camps va desviar amb encert i el Patí va replicar amb una gran ocasió de Navarro en el minut 14. Amb tot, la primera acció clau del vespre va arribar en el minut 16 quan Miras va errar un penal que hauria pogut trencar el 0-0 incial.

Sense gols es va arribar a la mitja part, però només començar el segon temps, el Vilafranca es va avançar en el marcador al transformar Roger Rocasalbas, amb màxima serenitat, una falta directa. Amb l'1-0 en contra, el Vendrell va incrementar la seva pressió sobre la porteria de Camps. En el minut 30, Sergio Miras va tornar a fallar un penal i en el 31, Jordi Ferrer va enviar una pilota al pal.

L'episodi fonamental del duel, però, es va produir en el minut 36. Edu Fernández va desaprofitar la segona falta directa del Vilafranca i del que hauria pogut significar el 2-0 i qui sap si la sentència definitiva, es va passar a un últim tram de partit amb un clar color vendrellenc. En el minut 42, Jordi Ferrer empatava l'enfrontament en una bonica rematada culminant una contra del seu equip.

El gol va donar ànims als roig-i-negres que en el minut 46, gràcies a una acció individual de Sergio Miras, s'avançaven a l'electrònic (1-2). Ja amb el Vilafranca molt tocat i amb poques forces per a intentar reequilibrar la situació, al cap de dos minuts Eloi Mitjans sentenciava el derbi amb l'1-3. El mateix Mitjans, fins i tot, va acabar errant una falta directa quan faltaven trenta segons per tancar el partit. En definitiva, triomf del Vendrell en un enfrontament que no va decebre. El Vilafranca, en una temporada de màxima exigència, continua demostrant que pot aspirar a tot. El Vendrell, per la seva banda, es va treure el mal regust de boca del 2-9 de la primera volta. La lliga segueix viva.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Marc Navarro, Edu Fernández, Jordi Galán, Roger Rocasalbas (1) -cinc inicial- Rubén Fernández, Joan Vázquez

C.P.Vendrell: Xus Fernández, Eloi Mitjans (1), Xixi Creus, Sergio Miras (1), Jordi Ferrer (1) -cinc inicial- Xavi Aldrich, Francesc Gil, D.Martínez

Arbitres: Rubén Fernández i J.A.Ribó. Targeta blava a Xixi Creus

Gols: 1-0 Roger Rocasalbas (fd) (26´); 1-1 Jordi Ferrer (42´); 1-2 Sergio Miras (46,5´); 1-3 Eloi Mitjans (48´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 400 espectadors