OK Lliga Femenina

El patí Vilanova femení posa el joc, però els punts es queden a Madrid

Les noies del Patí Vilanova a Madrid. Eix

Després del viatge de 6 hores les noies del pati van entrar un xic agarrotades al partit, 5 minuts els va costar despertar dins la pista, cosa que les madrilenyes els van penalitzar amb el 1 a 0.

El gol va tocar l'orgull vilanoví que va començar a funcionar després d'aquests 5 minuts i va manar tenint un grau molt elevat en la possessió i generant moltes ocasions en la porteria rival que portera, pals o desencert no permetien que pugessin al marcador.

A la represa es podia pensar en alguna baixada degut al esforç, però ahir les noies de Mier es van mostrar amb ganes de dur els tres punts de tornada i van continuar el setge a la porteria rival, les madrilenyes tant sols incomodaven amb alguna contra que es pugues escapar de la pressió vilanovina, el partit seguia essent un "atac i gol".

Quan quedaven 6 minuts van trobar la recompensa en l'esforç amb el 1-1 en un xut llunyà de Laia Castro que posava un resultat més just al marcador.

L’únic error en el tram final de les de Vilanova va ser no acceptar l'empat i voler la victòria, així en una contra faltant 4 minuts les de Madrid  van posar el 2-1 que no es mouria malgrat una falta directa faltant 12 segona per una blava a la capitana de las Rozas.

CPV: Ortega(p), Castro(1), Vall, Flix, Córdoba (cinc inicial) Miret, De Sivatte, Pascual, Briva Entrenador: Mier

Las Rozas: Hidalgo(p), S.Rodriguez, Flores(2), M.Rodriguez, Font (cinc inicial) Silva, Arbiza, Wally, Yepes, Vaamonde Entrenador: Sanchez Alonso.

Arbitre: De la Hera Jaudenes