El RC Sitges fa una bona primera part però cau a la segona

RC Sitges - Les Abelles RC València. Jaume Andreu

RC Sitges 13 - Les Abelles RC València 36
Sènior Masculí A - Divisió Honor "B" Espanyola

Si realitzéssim una classificació amb els resultats a la lliga al final dels primers quaranta minuts, el sènior masculí del RC Sitges ocuparia una més que tranquil·la posició a mitja taula, ja que excepte els equips capdavanters a la classificació, davant els altres en molts partits s'ha arribar al descans amb avantatge en el marcador.

Novament succeïa el passat dissabte en el partit amb Les Abelles valencià, on la primera meitat després del domini inicial dels visitants que inauguraven el marcador amb un cop de càstig, la bona defensa sitgetana els permetia mantenir-se dins del partit, inclòs aprofitant les seves oportunitats al final d'aquest període i arribant a la mitja part amb un favorable 10 a 3.

Tot i anotar els locals un cop de càstig al principi de la represa (13 - 3), les mancances d'anteriors partits que han portat al Sitges a perdre prou matxs al a lliga en el segon període es repetiren. Des de aleshores fins el xiulet final el domini absolut fou de Les Abelles, on els sitgetans sols pogueren oferir bona actitud, ja que les marques valencianes s'anaren succeint fins el 13 a 36 final.

El proper cap de setmana el RC Sitges conclou el campionat de lliga visitant el camp del ja campió, el CR La Vila ( La Vila Joiosa - Alacant), en un partit intranscendent per ambdós conjunts, però curiosament  amb un futur comú, ja que un ascens del CR La Vila o del CR Sant Cugat en la fase que juguen els dos primers classificats dels tres grups (Nord - Sud - Llevant) i que s'inicia el proper 24 d'abril, molt probablement donaria directament la permanència del RC Sitges a Divisió d'Honor "B" sense haver de jugar cap tipus de promoció.

RC Sitges "B" 12 - Spartans Granollers 36
Campionat de Catalunya 1ª Categoria Sènior Masculí

El segon equip del RC Sitges queia a casa davant el Spartans de Granollers, que s'imposava clarament tot i l'inici esperançador dels del Garraf que inauguraven el marcador ben aviat amb dues marques (12 a 0). Els del Vallès reaccionaren mostrant-se com un equip més conjuntat a mida que passaven els minuts. Així tot i la bona tècnica dels jugadors locals, el físic visitant s'imposava clarament. Final 13 a 36.

El proper cap de setmana el segon equip visita el camp del RC Cornellà.