OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca salva un punt gràcies a un gol de Rocasalbas a falta de 20 segons

C.P.Vilafranca-Cafès Novell - Liceo H.C.. Eix

C.P.Vilafranca-Cafès Novell-Liceo H.C. 2-2

Punt d´or i la permanència més a prop. Una falta directa transformada per Roger Rocasalbas a falta de 20 segons per acabar el partit ha permès al Patí Vilafranca sumar un punt trascendental que l´acosta a l´objectiu primordial de la temporada, la continuïtat a l´OK Lliga. Va ser un duel força travat que només es va animar a partir del minut 32 quan el Liceo va marcar el primer gol, però que, al cap i a la fi, permet els penedesencs treure petroli contra un dels grans del campionat.

El Liceo es va presentar a la capital de l´Alt Penedès amb les sensibles baixes de Pau Bargalló, Josep Lamas i Toni Pérez i amb només sis jugadors del primer equip, però, malgrat això, en els primers minuts va portar el pes del joc i va generar algunes accions de perill en dos xuts de Carballeira i Bargalló. A partir del minut 15, el Patí Vilafranca es va despertar i Jordi Galán va enviar una bona rematada al travesser. Dos minuts més tard, Edu Fernández errava un penal que hauria pogut canviar el signe de l´enfrontament.

El primer temps va finalitzar sense gols i amb un joc i un ambient general a la Poliesportiva força freds. El segon temps, però, va ser molt millor en tots els sentits. El Patí Vilafranca va sortir a la pista amb més ambició i en el minuts 30 i 31 Navarro i Rocasalbas van fer lluir al porter Xavi Malián. Quan semblava que els de Jordi Garcia s'encaminaven cap el primer gol, el Liceo va sorprendre el Patí amb una bona rematada de David Torres que va entrar pel centre de la porteria (0-1).

Només trenta segons després, el mateix Torres va enviar una canonada al travesser. La pilota no va entrar i, a partir d´aquí, el Vilafranca, conscient de la importància del punts, es va obrir de forma descarada a la recerca de l´empat. En el minut 39, Roger Rocasalbas, de falta directa, aconseguia  reestablir la igualada (1-1). Els moments més intensos encara estaven per arribar.

En el minut 48, una altra vegada David Torres, el jugador del Liceo amb més protagonisme ahir, feia emmudir de Poliesportiva amb l´1-2 en una rematada que entrava entre el travesser i el cos de Gerard Camps. El partit tenia aires de derrota, però a manca de 20 segons, la quinzena i molt protestada falta del Liceo, generava la corresponent falta directa que el majestuós Roger Rocasalbas, amb una serenitat i una concentració envejables, transformava en el 2-2. Final èpic per un Patí que continua donant alegries.

C.P. Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Marc Navarro, Jordi Galán, Rubén Fernández, Edu Fernández -cinc inicial- Roger Rocasalbas (2), Joan Vázquez

Liceo H.C: Xavi Malián, César Carballeira, Jordi Bargalló, Oriol Vives, David Torres (2) -cinc inicial- Germán Nacevich

Arbitres: Alberto López Expósito i Xavier Buxeda

Gols: 0-1 David Torres (32,5´); 1-1 Roger Rocasalbas (fd) (39´); 1-2 David Torres (48´); 2-2 Roger Rocasalbas (fd) (49 minuts i 40 segons)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca. 300 espectadors