CHVNG

El juvenil aconsegueix la cinquena plaça a Barberà

BM BARBERÀ 30 - 31 HIPERSIMPLY CHVNG

Aquest dissabte el juvenil masculí del Hipersimply s'enfrontava a un BM Barberà que en la seva visita a Vilanova va competir i va posar la victòria dels locals molt cara. Aquesta trobada de tornada no ha estat diferent. Igualtat en el marcador durant els seixanta minuts, amb un Vilanova que anava sempre un o dos gols a dalt i es deixava igualar però que va aconseguir que els locals no s'avancessin més d'un gol en el marcador.

El desequilibri necessari perquè la victòria caigués del seu costat ho van aconseguir Pere i Jordi gràcies a generar més alternatives en atac i joc d'equip que el Barberà. Les rotacions van ser, una altra vegada més, fonamentals i van permetre mantenir el ritme i la intensitat de joc fins al final. Per cert un final en el qual apunto es va estar de perdre un avantatge de dos gols a un minut del final.

Amb dos gols d'avantatge i a seixanta segons de la xiuletada final, el Barberà va fer el 30-31, en el servei de centre el col·legiat va observar passivitat i la va assenyalar, la precipitació en la passada va permetre el robatori de pilota per part dels locals i la realització d'un últim contraatac que finalment no va acabar en gol.

Aquests dos punts situen a l'equip en una més que bona cinquena posició en la taula de classificació, amb vint-i-quatre partits ja jugats. A destacar, Arnau Muniesa, Roger, Ricard, Kenny, Toni, Arnau Benet, Cesc, Adrià, César, Sergio, Pere, Arnau Farreres i Iván, tot el grup, el treball col·lectiu i la generositat en la pista ens permet titular la crònica d'avui.

A seguir entrenant amb compromís i gaudint de jugar al handbol.

Juan Luis

Infantil, Jornada 9

CH Vilanova: Roc Miró, Marc Pastells, Miquel Martí, David Saura, Gille , Enric Castelló , Pau Minguet, Pau Ortín, Jan Cabutí, Erol Soler, Oriol Mestres i Pau Safont.

Col·legi SAFA Horta A 23- CH Vilanova Hipersimply blanc 24

Per fi els blancs creuen en ells mateixos

Partit jugat pels nostres infantils blancs amb tot l’equip de gal·la i l’ajuda d’un aleví. Avui estaven dirigits pels entrenadors Pedro Poza i Jordi Safont en absència dels entrenadors habituals; disputat sota un sol més que primaveral a la pista descoberta de l’escola Sagrada Família d’Horta, contra un equip just de jugadors que no disposava de cap canvi.

Els nostres jugadors han començat el partit centrats i ja des del principi han començat a dominar el marcador. El joc fluït, l’encert de cara a porteria dels nois i la inspiració a la nostra porteria ha fet que a la meitat de la primera part ja dominéssim el marcador amb 5 gols d’avantatge. La rotació de la banqueta no ha fet minvar el ritme i s’ha arribat a la mitja part amb el marcador clarament favorable de 9-14.

La segona part ha començat amb igual intensitat que la primera. Els gols arribaven de totes les línies i la porteria seguia inspirada. Algunes errades en les passades han permès una certa recuperació del SAFA, que tot i no disposar de cap recanvi mantenia els jugadors amb intensitat. Tot i així manteníem la diferència entre 3 i 5 gols d’avantatge. Als 14 minuts de la segona part registràvem un marcador favorable de 16-21 quan l’equip contrari ha demanat temps mort. La calor i l’assolellada del migdia ha fet que es comencessin a notar a les cames i la concentració dels nostres jugadors, i per contra l’equip adversari treia forces d’on no semblava que n’hi hagués per començar a remuntar la diferència amb un parcial de 4-1. Amb el marcador 20-22 s’ha entrat als darrers 5 minuts del partit amb l’emoció de la incertesa final. A falta d’un minut i mig i quan el marcador reflectia 22 a 24 els nostres entrenadors han demanat temps mort. Calia asserenar els ànims i mantenir el cap fred, intentant esgotar la possessió i provar d’assegurar el darrer llançament. S’ha fallat aquest darrer llançament i això ha permès al SAFA marcar en darrer atac escurçant les diferències a la mínima.

Per fi hem vist un partit on els nostres han cregut en les seves possibilitats i han jugat amb intensitat un handbol de qualitat, malgrat que al final s’hagi notat l’esforç de tots els minuts jugats. Cal destacar que l’equip contrari no ha llençat en cap moment la tovallola i als últims minuts ha tret les darreres forces que posseïen amb orgull, caient amb dignitat i totalment esgotats.