OK Lliga Masculina

Cop d'efecte del Patí Vilafranca que goleja el Reus a domicili

Jugada de Jordi Galán a Reus. Eix

Reus Deportiu-C.P.Vilafranca-Cafès Novell 2-4

Triomf de prestigi. El Patí Vilafranca va engrandir la seva brillant temporada sumant una victòria convincent a la sempre complicada pista del Reus Deportiu. Els vilafranquins, que ja van donar un disgust al Reus a la Copa de la CERS, van rendir a un magnífic nivell i van confirmar-se com l'autèntica bèstia negra dels del Baix Camp aquesta campanya.

El Reus Deportiu va començar el partit amb molta força i en el minut 3 una ocasió de Matías Platero va estar a punt de trencar l´empat inicial. Amb tot, el Patí no es va arrugar i en el minut 7, en la seva primera gran oportunitat, es va avançar en el marcador gràcies a una rematada de Roger Rocasalbas (0-1). El camí començava a aplanar-se, però només un minut més tard Xavi Rubio tornava les coses a l´inici amb el gol de l´empat.

La clau de l´enfrontament va arribar en el darrer tram del primer temps. En el minut 17, Joan Vázquez aconseguia l´1-2 i en el minut 22, Enric Martí, portava el deliri a la parròquia penedesenca amb l´1-3 que acabaria servint de colofó al primer acte. El duel estava encarrilat, però a la represa el Reus Deportiu, que lluita per la quarta plaça que permet la disputa de la Champions, va sortir a la pista a per totes. En el minut 30, el Patí va cometre la desena falta, però Raül Marín no va aprofitar la falta directa en una acció que hauria pogut canviar el signe del duel.

L´errada va donar aires nous al Vilafranca que en el minut 37, gràcies a una acció de Marc Navarro, situava un espectacular 1-4 a l´electrònic reusenc. La feina ja estava gairebé completada, però, malgrat tot, el Reus no es va rendir i va continuar pressionant la porteria de Camps. El Vilafranca va tenir l´1-5 a tocar en una falta directa que, en contra del que és habitual, Roger Rocasalbas va errar i ja a les acaballes el Reus va tancar el marcador amb una falta directa de Marín.

Tres punts més al sac que garanteixen de forma virtual la permanència. El següent repte serà intentar repetir la classificació per la disputa de la propera Copa de la CERS. Igualada i Voltregà són els rivals.

Reus Deportiu: Roger Molina, Xavi Rubio (1), Matías Platero, Marc Coy, Raül Marín (1) -cinc inicial- Marc Vázquez, Joan Salvat

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Jordi Galán, Joan Vázquez (1), Rubén Fernández, Roger Rocasalbas (1) -cinc inicial- Marc Navarro (1), Enric Martí (1), Edu Fernández

Arbitres: Oscar Valverde i Alberto Garrote. Targetes blaves a Marc Vázquez i Roger Rocasalbas

Gols: 0-1 Roger Rocasalbas (7´); 1-1 Xavi Rubio (8´); 1-2 Joan Vázquez (17´); 1-3 Enric Martí (22´) -descans- 1-4 Marc Navarro (37´); 2-4 Raül Marín (fd) (48´)

Incidències: Pavelló del Reus Deportiu. 200 espectadors