Cròniques dels partits del CHVNG del cap de setmana

Resultats de la jornada del 23 i 24 d'abril de 2016

Infantil femení de l'Hipersimply CHVNG. Eix

SABADELL 18 - 30 HIPERSIMPLY CHVNG

Bona victòria del juvenil masculí a Sabadell

El juvenil masculí del Hipersimply va aconseguir una nova victòria a domicili, aquesta vegada a Sabadell, enfront del cuer de la classificació.

La trobada va tenir fases irregulars, com la majoria de partits i igual pensant en la diferència amb el rival en la taula classificatòria va poder donar la sensació de que el joc del Vilanova no va estar al nivell que s'espera d'ells. Però si analitzem per parts el que va succeir.

- l'equip va saltar a pista sense els juvenils de segon any, l'equip estava format set juvenils de primer any i quatre cadets.

- la porteria va estar molt segura en tots dos períodes, tant Roger com Arnau van jugar un partit molt bo, amb excel·lents parades. La defensa va funcionar, concentrada i intensa i sense donar respir a l'atac rival, amb molts robatoris de pilota i generant passius (menys dels merescut). L'atac, ràpid i amb diferents alternatives, pel centre, amb doble pivot, jugant per tots dos extrems i buscant la verticalitat en el llançament dels laterals. Al contraatac alguna cosa va fallar, però no oblidem de perquè s'aconsegueix realitzar un contraatac (tornar al capítol de defensa).

Les rotacions, constants i sense baixar el ritme ni l'efectivitat, vaja, l'equip va ser un grup homogeni estigués qui estigués en pista, això està molt bé.

Al final 30 gols a favor i solament 18 en contra (9-16 i 9-14) ...i això que el Sabadell va poder maquillar una mica el resultat en els últims minuts quan els visitants van baixar una mica la concentració a causa de la diferència en el marcador.

I sense cap penal a favor en tot el partit. En fi, un partit en el qual es van posar en pràctica les situacions treballades en l'entreno i dos punts importants més.

J.H. LA LLAGOSTA 26 - 24 HIPERSIMPLY CHVNG

Les jugadores del cadet femení contentes pel gran partit realitzat

Alineació: Meritxell Pérez (1)(p)(19 a de 26), Anna Romero (3), Lenda Victorio (14)(1g), Patricia Lucas(15)(1g), Aina Gallart (22)(7g), Laura Roldan (23)(4), Alba Serrano (24), Núria Gómez (25)(2g), Judith Olivella (31)(9g), Carla Martinez (53).

Matx disputat a La Llagosta, localitat del Vallès Oriental d'on es el jugador d'handbol Antonio Garcia Robledo que dòna nom a les instal.lacions on es practica el nostre gran esport.

Partit que ens jugavem el lideratge de la classificació, cosa que ells ho sabien. Primera part molt igualada però, les nostres guerreres van picar primer i vam estar en tot moment pel davant en el lluminós, fins que en els últims minuts de la part va apareixer un protagonista “parcial” innesperat.

Final de la part, 12-12.

Segona part, molt semblant, amb el públic molt a sobre alentat per l'entrenador local i que la Sra arbitre estava influenciada per l'ambient ens va trencar el partit. Tot hi això, les nostres seguien fent una defensa molt bona i unes bones combinacions i jugades de molt merit conseguien que les llagostines no s'en anessin en el marcador però, amb els llançament dels extrems i decisions dubtoses de la colegial ens feien molt de mal.

No posem excuses però, un partit maco i lluitat de dues esquadres d'alt nivell no es deuria permetre que el protagonista no fossin les jugadores.

Final del match  26-24.

Proper partit contra Sant Fost, dissabte a les 18h.

Cosme

HIpersimply CHVNG 40 - 10 CH Molins

Victòria d'equip la de l'Infantil femení a Molins de Rei

Les infantils femenines han guanyat amb solvència en un partit en el qual si la primera part ha estat bona (15-6) la segona tampoc ha estat malament ( 25-4). El Molins no ha tingut opcions de guanyar el partit en cap tram dels 60 minuts, però les seves jugadores han batallat fins al final.

Per part del Vilanova, destacar al grup. Sense cap canvi en la banqueta per les vàries lesionades que tenim, totes les que han saltat a la pista han jugat amb compromís i generositat. Al marge de situacions tècniques, aquests valors són els que fan a un equip gran i avui les jugadores dirigides per Sergio, Eva i José María, han mostrat que són un gran grup.

Les ganes de jugar a handbol que demostren en cada entreno i en cada partit superen els punts de la taula de classificació i això és l'important.

JUAN LUIS

Hipersimply CHVNG 19-23 CH Esparraguera

Derrota de l'infantil blau

En aqueta darrera jornada s’enfrontaren CHVNG Infantil blau i CH ESPARRAGUERA, caient derrotats els vilanovins per un global de 19 gols a 23.

La primera part va ser un estira i arronsa, entre dos conjunts de nivell molt similar,  donant-se diferents alternatives al marcador, i on predominaren les defenses sobre els atacs.

Aquesta disputada primera part  finalitzà  amb un ajustat tanteig de 9 a 10 a favor dels visitants.

A la segona part va continuar el frec a frec al marcador fins al minut 20, on els petits detalls van decantar el matx de cara als esparreguins. I quan parlo de petits detalls em refereixo, a diferents circumstàncies del encontre, com foren en un moment determinat, pèrdues de pilota per una  poc encertada circulació, precipitació en el tir,  pilotes estavellades al pal o violacions del reglament, que feien passar d’un potencial empat a anar-se de dos gol el rival.

Qualsevol dels dos equip hagués pogut dur-se la victòria, i malauradament aquesta vagada es va decantar per l’equip visitant.

Podríem concloure amb la gastada afirmació de “progressen adequadament”.