OK Lliga Masculina

El Patí Vilafranca supera el Caldes en un partit intens i molt treballat

CP Vilafranca-Cafès Novell - CH Caldes. Eix

CP Vilafranca-Cafès Novell 2 - CH Caldes 0

Després del mal regust de la final de la CERS.....triomf balsàmic. El Patí Vilafranca va haver de suar de valent ahir a la nit a la Poliesportiva per a desfer-se d'un incòmode Caldes que s'ha convertit en l'equip revelació de la lliga. Va ser un enfrontament poc brillant de cara al públic, però sí molt intens i treballat que es va decantar del cantó vilafranquí gràcies a la major efectivitat dels homes de Jordi Garcia en els moments clau. Va ser, també, la millor manera de deixar enrera el disgust per la polèmica derrota de la final de la Copa de la CERS.

El partit va començar de la millor manera possible per al Patí que en el minut 4, en la primera ocasió clara, es va avançar en el marcador gràcies a una bona rematada de Marc Navarro culminant una contra dirigida per Edu Fernández. Amb l'1-0, el Patí va poder jugar amb més tranquil.litat davant un Caldes molt complicat que mai va abaixar els braços. De fet, els vallesans haurien pogut empatar en el minut 10 en un penal que Mendes va errar.

En el minut 15, Edu Fernández, en una bonica acció individual, va superar Cesc Campor i va situar el 2-0 a l'electrònic de la Poliesportiva. Semblava que el camí s'aplanava, però, a partir d'aquí, el Caldes va apretar l'accelerador i fins el descans va portar el pes del joc. Amb tot, un esplèndid Gerard Camps va aturar tots els intents del Caldes i el marcador no es va tornar a moure.

A la represa, el patró de l'enfrontament no va variar massa. Joc força travat i poc vistós de cara al públic, però sí especialment vibrant i intens a la pista. En els primers minuts, les ocasions van ser més aviat poques, però, a partir del minut 35, el duel es va animar. En el 35,5, el Patí va rondar el 3-0 en una ocasió duplicada que Rocasalbas primer i Edu Fernández després van enviar al pal.

Un minut després, el Caldes va tenir a la mà l'oportunitat d'inquietar els penedesencs, però Xavi Rovira va fallar una falta directa. I en una nit de poc encert atacant, en el minut 37, el que va errar la falta directa va ser, encara que sembli mentida, Roger Rocasalbas. Així les coses, el 2-0 es va mantenir inalterable fins a la recta final en la que, de nou, Roger Rocasalbas va tornar a fallar una falta directa en una nit més aviat grisa de l'estrella del Patí. Sense més ensurts, el duel va desembocar en el 2-0 definitiu que acosta els vilafranquins a la propera Copa de la CERS. Partit discret, però tres punts més a la butxaca. Ja només queden quatre partits de lliga.

C.P.Vilafranca-Cafès Novell: Gerard Camps, Marc Navarro (1), Edu Fernández (1), Roger Rocasalbas, Joan Vázquez -cinc inicial- Rubén Fernández, Jordi Galán

C.H.Caldes: Cesc Campor, Jacint Molera, Xavi Rovira, Humberto Mendes, Alex Acsensi -cinc inicial- Roger Acsensi, Jassel Oller, Jordi Urbano

Arbitres: Josep Ribó i Gerard Gorina

Gols: 1-0 Marc Navarro (4´); 2-0 Edu Fernández (15´)

Incidències: Poliesportiva de Vilafranca del Penedès. 350 espectadors