Hoquei femení

Partit boig a Les Casernes per acabar la lliga.

El pati femení ha acabat 5é a la classificació d'enguany a l'Ok Lliga després de una segona volta molt complerta on ha sigut capaç de remuntar moltes posicions.

Dissabte a Les Casernes vam viure un partit boig d'hoquei patins, on el Patí Vilanova va acabar guanyant al Bigues i Riells un partit que havia anat 3-2 al descans i que va acabar 12-9 després d'una segona part boja on primer el Patí es va avançar per 4 gols, després el Bigues va ser capaç d'empatar el partit i finalment el Pati Vilanova va tornar a agafar una renda definitiva de tres gols.

Acomiadem l'OK Lliga femenina en 5a posició, felicitar l'equip per una bona temporada, sobretot en la segona volta, i desitjar molta sort al equip sub 16 femení que la setmana vinent participarà als campionats d'Espanya.