Handbol

1a Trobada de Minihandbol de promoció

I Trobada de Minihandbol. Eix

I Trobada de Minihandbol. Eix

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

El proper dissabte dia 22 de maig al pavelló de Ribes tindrà lloc la I Trobada de Minihandbol organitzada per l'Handbol Ribes.

Aquesta trobada neix de la promoció que s'ha fet d'aquest esport a les escoles de la comarca. Com a culminació d'aquesta tasca s'ofereix una petita competició en format de trobada als participants inscrits, que ja en són uns 200 que sumen de les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

En aquesta primera edició hi participen l'escola Els Costerets, Lycée Bel Air, l'Escola Sant Nicolau de Canyelles i l'escola El Morsell l'Olivella. Els grups de les diferents escoles estaran dirigits pels nois i les noies voluntaris dels equips Juvenils de l'Handbol Ribes, iniciant d'aquesta manera el tancament de cicle vital de continuïtat d'aquest esport i pròpiament de l'Entitat.

L'Handbol Ribes té intenció de continuar amb la promoció i fer arribar aquest esport a totes les escoles properes de Ribes amb la finalitat de mostrar l'handbol com una opció més d'esport en equip que es pot practicar a la comarca. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local