Handbol

1a Trobada de Minihandbol de promoció

Redacció Sant Pere de Ribes 17-05-2016 12:48 Lectures 1023
I Trobada de Minihandbol. Eix

I Trobada de Minihandbol. Eix

El proper dissabte dia 22 de maig al pavelló de Ribes tindrà lloc la I Trobada de Minihandbol organitzada per l'Handbol Ribes.

Aquesta trobada neix de la promoció que s'ha fet d'aquest esport a les escoles de la comarca. Com a culminació d'aquesta tasca s'ofereix una petita competició en format de trobada als participants inscrits, que ja en són uns 200 que sumen de les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

En aquesta primera edició hi participen l'escola Els Costerets, Lycée Bel Air, l'Escola Sant Nicolau de Canyelles i l'escola El Morsell l'Olivella. Els grups de les diferents escoles estaran dirigits pels nois i les noies voluntaris dels equips Juvenils de l'Handbol Ribes, iniciant d'aquesta manera el tancament de cicle vital de continuïtat d'aquest esport i pròpiament de l'Entitat.

L'Handbol Ribes té intenció de continuar amb la promoció i fer arribar aquest esport a totes les escoles properes de Ribes amb la finalitat de mostrar l'handbol com una opció més d'esport en equip que es pot practicar a la comarca. 


ENQUESTA WEB

A un mes de la cita amb les urnes, volem saber quina és la teva intenció de vot

ELECCIONS GENERALS. A qui votaràs el proper 28 de abril del 2019?

PP
PSOE
Podemos
Ciutadans
ERC
PDeCat
PNV
Altres