Handbol

1a Trobada de Minihandbol de promoció

Redacció Sant Pere de Ribes 17-05-2016 12:48 Lectures 1121
I Trobada de Minihandbol. Eix

I Trobada de Minihandbol. Eix

El proper dissabte dia 22 de maig al pavelló de Ribes tindrà lloc la I Trobada de Minihandbol organitzada per l'Handbol Ribes.

Aquesta trobada neix de la promoció que s'ha fet d'aquest esport a les escoles de la comarca. Com a culminació d'aquesta tasca s'ofereix una petita competició en format de trobada als participants inscrits, que ja en són uns 200 que sumen de les categories prebenjamí, benjamí i aleví.

En aquesta primera edició hi participen l'escola Els Costerets, Lycée Bel Air, l'Escola Sant Nicolau de Canyelles i l'escola El Morsell l'Olivella. Els grups de les diferents escoles estaran dirigits pels nois i les noies voluntaris dels equips Juvenils de l'Handbol Ribes, iniciant d'aquesta manera el tancament de cicle vital de continuïtat d'aquest esport i pròpiament de l'Entitat.

L'Handbol Ribes té intenció de continuar amb la promoció i fer arribar aquest esport a totes les escoles properes de Ribes amb la finalitat de mostrar l'handbol com una opció més d'esport en equip que es pot practicar a la comarca. 


ENQUESTA WEB

Si no han d'estudiar, ni treballar, ni fer la neteja obligada, ni el temps acompanya per sortir al carrer, ni el "no fer res" és una opció, què t'agrada fer a casa quan tens una estona per a tu?

Quan tens temps lliure a casa, quina és l'activitat de lleure que prefereixes fer?

Llegir
Veure la TV
Cuinar
Fer manualitats
Escriure
Meditar
Jugar
Altres