Victòria a l'últim partit sense xispa ni brillantor

Cadet femení de l'Hipersimply CHVNG. Albert Montané

Cadet femení

HIPERSIMPLY CHVNG 31 - 20  PENYA BARCELONISTA C.H. MONTMELÓ

Alineació: Lenda Victorio (14)(5g), Aina Gallart (22)(5g), Laura Roldan (23)(7g), Alba Serrano (24)(10g), Judith Olivella (31)(4g), Anna Gargallo (34), Marta Méndez (40), Francesca Ubillus (45)(15p de 31), Andrea Fasius (46), Laia Ortin (50).

Últim partit de la temporada bastant raro. Ens va costar entrar en el partit però, a la meitat de la primera part ja anavem guanyant. Vam guanyar la primera part sense convencer, 15-13.

Segona part sense molt canvis, sort que les contrincants no eren de molta identitat, a la classificació em remeteixc perquè, elles li van posar algo més de ritme al partit. Les nostres amb la feina ja feta de tota la temporada no van haver de posar-se el mono de feina per controlar el partit. Final del partit, 31-20.

La nota negativa es la lesió de la jugadora #14 del nostre equip.

Com va dir aquell, “heu fet una gran temporada, el club i la nostra afició està molt contenta de totes vosaltres”.
L'any vinent ens veurem altre cop per les pistes. Ha sigut un plaer ser el vostre delegat.

Cosme Adrover

Infantil Masculí "A"

Lliçó magistral de defensa

Hipersimply CHVNG 23 - 17 La Garriga

Nou "partidazo" del Vilanova que es va imposar amb gran autoritat a La Garriga, un equip que havia guanyat els 26 partits disputats aquesta temporada... amb nosaltres van conèixer la derrota.

El dissabte els jugadors del Vilanova van donar una lliçó magistral del que és una bona defensa en aquest dur esport. Van emmanillar de tal manera a La Garriga que es van quedar en blanc, sense saber que fer. En molts atacs no van poder crear ni una sola opció de tir.Cal aplicar la mateixa recepta en la volta i aprofitar l'avantatge psicològic d'aquest primer partit.

Pol Alentorn va saber sacrificar-se en defensa per anul·lar al central de La Garriga, un jugador baixet amb gran mobilitat i que actua com l'autèntic motor del seu equip. Iván, Seke i Iker també ho van brodar en intensitat defensiva, ja fos jugant amb un 3+3 o un 5+1. Iker va quedar aparellat amb un lateral molt gran que entrava a la carrera com un tren de càrrega per després llançar uns tirs poc menys d'imparables. Segurament estava acostumat al fet que els defenses s'arruguessin, però aquesta vegada va ser diferent. Es va trobar amb un mur anomenat Iker

No obstant això, el partit va començar costa amunt. Als 12 minuts el resultat era 4 a 8 després de 3 penals en contra una miqueta rigorosos. Miguel i Jordi van demanar temps mort. No sabem que els van dir, però va ser com si haguessin pronunciat el “abracadabra”. En 2 minuts van marcar 4 gols i van empatar a 8. En aquest moment els jugadors del Vilanova van veure que eren millors i que si jugaven de gom a gom en defensa els superaven. A continuació els van endossar un parcial de 8 a 1 per arribar al descans amb 12 a 9. Durant 15 minuts La Garriga va marcar un sol gol.

En la segona part sempre es va anar per davant en el marcador. No obstant això en el minut 10 es van posar a un sol gol, 14 a 13. Però el final del partit va tornar a ser fabulòs. Amb un nou parcial de 7 a 1 es va tancar el marcador amb 23 a 17 i tindrem un valuosíssim marge de 6 gols per al partit de tornada.

Iván (7) va estar molt resolutiu en atac. Prenent bones decisions i marcant 7 gols. Va ficar un gol de fantasia tirant per a baix amb rosca quan el porter esperava un nou trallazo a dalt. Pol Alentorn (5) va tornar a ser decisiu aprofitant els buits de la defensa contrària, robant pilotes i culminant contraatacs. Seke (1) va donar consistència, pausa i seguretat a l'equip quan més la necesitava, tant en defensa com en atac i va marcar 1 gol. Iker (3) va saber desmarcar-se en la seva posició de pivot. Va anotar en 3 ocasions i va tenir un parell d'opcions més. Ryan (3) va tornar a marcar 3 gols inesperats, des de l'extrem i pràcticament sense angle. Pau (2) va aprofitar un parell d'ocasions i li van anul·lar dos gols més per trepitjar la línia. També va marcar Roger Hurtado (1) des del pivot i Albert des de l'extrem (1). Pol Homs va fer de nou un partidàs, amb 10 parades i 17 gols rebuts.

És cert, s'ha fet un gran partit, sens dubte el millor de la temporada.
És cert, l'avantatge de 6 gols és important.
És cert, ells estan tocats i no ha trobat el antítodo per a la nostra defensa.
És cert, anem com una bala a semifinals.

Però cal fugir de qualsevol triomfalisme i repetir en el partit de tornada la intensitat, el bon joc i el sacrifici que vam veure el dissabte. No ens van a regalar gens.