Futbol sala

El Bar Gsg s'endú la setena Lliga Vila de Sitges consecutiva

El Bar Gsg s'endú la Lliga Vila de Sitges. Eix

Final molt disputada entre els dos màxims rivals de la Lliga Vila de Sitges, Bar Gsg i Pizzeria Francesco. Dos equips que es coneixen molt bé, ja que han disputat moltes finals de campionat en els darrers anys.

L'equip que defensava títol, el gsg, va entrar força adormit a l'inici del partit deixant que el seu rival arribés amb  perill a la porteria rival en jugades d'estrategia a joc aturat i molts contraatacs, això va fer que el Francesco es plantés a la mitja part amb un clar 0-3.

Els 5 minuts de descans, van servir al Gsg per agafar confiança i sortir a la 2 part amb el caracter i l'empenta que els han portat fins a la victòria en les darreres sis lligues.

El Pizzeria Francesco es va fer fort en defensa a la represa del joc, fent valer la diferència en el marcador, però el Gsg atacava de forma constant i va anar retallant distància gràcies els gols de Lucas Amat,Eloi Sentis i Jordi Marti fins arribar al 3-3.

A tan sols 40 segons per finalitzar el partit, un gol per l'escaire d' Ernest Aznar va fer que el Pizzeria s'arrisqués amb porter jugador intentant empatar el partit, però li va sortir malament la jugada i va fer que en l'últim segon Jordi Martí tranformés el 5-3 definitiu.

D'aquesta manera, el Bar Gsg antigament anomenat Materials Chacon aconsegueix un nou títol ampliant així el seu palmarés.