Copa Ràdio Vilafranca

Martinenca i La Múnia disputaran la final de la Copa Ràdio Vilafranca

Martinenca i La Múnia. Eix

La Copa Ràdio Vilafranca 2016 ja té la final definida. Martinenca i La Múnia jugaran el proper dissabte al municipal de Vilafranca una final inèdita de la competició després d'una intensa ronda de semifinals en la que la Martinenca es va desfer de La Granada a la tanda de penals (1-1 en el partit) i La Múnia del Molanta (2-1). Es la primera final de La Múnia i la segona de la Martinenca que en va disputar una l'any 2003 i la va perdre.

La semifinal entre la Martinenca i La Granada tenia un clar color grana quan en el minut 90 l'equip de Senén Ullate guanyava per 1-0. En la darrera acció del duel, però, la Martinenca va empatar gràcies a una rematada de Jordi Vallès a la sortida d'un córner (1-1). En la tanda de penals, els de Sant Martí Sarroca van estar més encertats i es van imposar per 4-2. La Granada, per cert, és l'actual campió de la competició.

Pel que fa al segon enfrontament, els tres gols es van marcar a la primera part. Es va avançar el Molanta amb un gol de Víctor Félix en el minut 14, però abans del descans dos gols consecutius de Sergi García Lahoz en els minuts 40 i 42 van capgirar la situació i van deixar el marcador en el que seria definitiu 2-1.

La Múnia i la Martinenca van ser els dos millors equips de Tercera Catalana de l'Alt Penedès a la lliga regular i sortien com a favorits per arribar a la final de dissabte (7 de la tarda). A l'hora de la veritat, les dues formacions han acabat complint els pronòstics.