CHVNG

L'infantil Masculí de l'Hipersimply tercer en el Top 4 de segona Catalana

Gran actuació de l'equip de Vilanova en una final a quatre entre l'AULA, finalment campió, el SAFA Horta, segon i l'AE Fornells, quart classificat.

L'infantil Masculí de l'Hipersimply. Eix

La competició es va iniciar aquest passat dissabte amb les semifinals. El rival va ser el SAFA Horta, l'inici del partit va arrencar amb els de l'Hipersimply molt endollats i demostrant una gran capacitat competitiva. El marcador va ser des del principi favorable al Vilanova, arribant a la segona meitat del període final amb un avantatge de quatre gols. Amb el gran esforç realitzat va aparèixer el cansament i encara, que els canvis no van baixar el nivell de joc, el SAFA va saber estrènyer i la pressió va poder amb els vilanovins que van acabar perdent en l'últim minut per un sol gol, 20 a 21.

El matí del diumenge s'obria amb el partit per al tercer i quart lloc. L'AE Fornells venia de perdre amb l'AULA per un sol gol, així que s'enfrontaven dos equips que ben podien haver acabat jugant la final.

Aquesta vegada l'avantatge inicial que va aconseguir el Vilanova no va abandonar l'electrònic fins a la xiulada final. Una molt bona primera part, tant en atac com en defensa i amb moltes variants tàctiques van deixar un parcial en els primers 25 minuts de 13 a 8.

En la segona part, un Vilanova llançat a la victòria final va poder amb l'oposició i bon joc dels de Girona com demostra el 25 a 16 final.

Reconeixement per part de tots els participants del bon joc desenvolupat en aquest TOP 4 pels representants del Garraf i una tercera posició sobre els 54 equips que van iniciar la competició en aquesta segona catalana és un bon premi per a aquest grup de joves jugadors d'handbol.