La millora ofensiva dóna la victòria al CB Ribes

Construccions Consher Mata 83 - Grup Barna B 72

El sènior A del Bàsquet Ribes va donar mostres de millora ofensiva respecte la jornada passada - tots els jugadors van anotar - davant un altre equip força intens i que no va deixar de lluitar en cap moment.

L'alt ritme de joc i el contraatac ribetà van acabar per doblegar la constància del Grup Barna B, que va arribar a manar en el joc en alguns moments (21-26, minut 12), però que ho va passar malament quan els jugadors locals van començar a llegir millor els seus atacs.

Gràcies a convertir en punts fàcils la millora defensiva el Construccions Consher Mata va arribar a un màxim avantatge de 17 punts al minut 25. L'equip semblava còmode, no s'havia posat nerviós en cap moment tot i la lesió de Jaume Torres a l'inici del segon quart, i tenia el partit a les mans. Tot i així, els visitants van intentar tornar al partit amb una defensa zonal pressionant, i de ben poc va anar que no es sortissin amb la seva. Un parcial de 2-15 retallava distàncies tot just abans de començar l'últim quart.

Al període definitiu, però, la bona feina sota la cistella de l'Arnau Pérez i el Miki van aturar l'embranzida inicial dels del Clot, i la punteria del Manel i el Josep van acabar de sentenciar el partit.

Aquest dissabte, el Construccions Consher Mata torna a jugar a casa contra els Maristes de Sants-Les Corts. El partit començarà a les 6 de la tarda.

Construccions Consher Mata: Miró 2, Martrat 4, Villar 5, Pérez 8, Manel 12, Jaume 3, Miki 11, Josep 29, Pol 3 i Òscar 6.

T2: 24/38