Vela

Gonzalo Pablos guanya el Trofeu Toni Pelegrí

El regatista vilanoví de 16 anys es va imposar en la categoria 4.7

Redacció Vilanova i la Geltrú 04-10-2016 14:36 Lectures 1984
Gonzalo Pablos al més alt del podi. Eix

Gonzalo Pablos al més alt del podi. Eix

Gonzalo Pablos, regatista de 16 anys del Club Nàutic Vilanova, va quedar primer classificat de la categoria 4.7 de la cinquantena edició del Trofeu Toni Pelegrí que es va disputar el darrer cap de setmana organitzat pel Club Vela Calella. Pablos es va imposar en dues d’un total de sis proves que es van realitzar entre l’1 i el 2 d’octubre.

El Club Nàutic Vilanova hi va participar amb tres regatistes d’un total de 60 participants en el trofeu.  Pel que fa als altres dos participants del CNV, Genís Castillo va començar bé la jornada de dissabte, finalitzant en sisena posició, però mentre es van anar desenvolupant les proves va caure fins al dinovè lloc de la mateixa categoria de 4.7.  David Castro, tot i que va començar de forma molt irregular el campionat, va acabar diumenge amb un novè i cinquè lloc respectivament en la classe Radial. Finalment va quedar en el lloc 17 de 28 participants.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No