El Construccions Consher Mata perdona, pateix però guanya

Un mal últim quart va portar el partit a la pròrroga, on els ribetans van comptar amb l'actuació fulgurant d'Adrià Villar, que amb 7 punts consecutius i una defensa excel·lent va permetre el Construccions Consher Mata assegurar la segona victòria consecutiva.

Després d'una primera part alegre i on el joc ofensiu es va imposar a les defenses, el Ribes va fer el millor quart defensiu de la temporada a la represa, agafant, després de dos triples consecutius de Manel, el màxim avantatge en el millor moment. Els 12 punts de renda aconseguits semblaven una bona base per afrontar l'últim quart, però llavors els locals es van trobar, per primera vegada en tot el partit amb veritables problemes per anotar. Un 2+1 de Miki trencava un parcial de 0-7 que, a més, s'havia cobrat la quarta falta d'Adrià Villar i del propi Miki. L'avantatge encara era prometedora quan quedaven 3 minuts (70-62), però tres badades defensives van posar l'empat al marcador a manca d'1 minut per jugar-se. Un tir lliure del Manel - el'únic punt de l'aler ribetà a l'últim període - va ser respòs per un bàsquet del millor jugador visitant, i a l'última possessió, Adrià Villar va rebre una falta. El pívot ribetà, però, només va poder anotar un tir lliure, portant el partit a una pròrroga on seria decisiu.

Aquest dissabte el Sènior A del Bàsquet Ribes es desplaça a Sant Joan Despí amb el dubte de Jaume Torres i la baixa segura d'Adrià Villar. El partit començarà a les 17:45.

Bàsquet Ribes: Miró 5, Martrat, Pérez 7, Villar 10, Manel 19, Miki 8, Rafel, Josep 29, Pol, Òscar i Guillaumes 1.