Desplaçament a les Balears amb victòria pel CB Sitges

Pau 14, Jordi  3, Roger 17, Edu 11, Saladié 8, Xavi 21, Mauro, Gonzálve,  Alex, Nacho 4, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover   Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 16-23  17-12  15-14  16-29

Inici de la lliga del Bàsquet Sitges al grup dos de EBA en la confederació Arago-Catalunya-Balears, amb un desplaçament a les Illes Balears  per enfrontar-se el A.E. Muro Bàsquet Academi, un equip que tota la pretemporada ens ha estat bombardejant amb les darreres incorporacions publicades a la web de la F.E.B. que si el jugador de 2,12 Senegales Diop Mouhamadou , que si el ex-jugador  de ACB i LEB OR Cruz Espinosa i la seva incorporació estrella Jon Graham provinent del Bàsquet Universitari 2,02, entre altres, com; Garcia Álvarez i Corbacho de la Cruz de Leb Plata, tota una plantilla nova que com a mínim els jugadors han jugat a EBA alguna temporada i la majoria a Leb. En front un Basquet Sitges amb jugadors Joves que fa tres temporades jugaven a segona Catalana excepció feta de Xavi i Edu que ja tenien experiència a EBA i ACB.

Una pretemporada la del Sitges que solament havia guanyat el primer partit amb el SAMA un equip de primera catalana, i havia perdut la Resta amb equips de EBA ( igualada, Castellbisbal, UBSA, Collblanc)  i també amb un LEB or com el Prat ,si be es veritat que cada cop amb més bon joc i millor adaptació a la categoria.

A la roda d’escalfament el jugador Amèrica no el veiem canviat i pensem que esta lesionat, però finalment es confirma que  No arribat el trànsfert de Estats Units.

Cinc inicial del Partit per part del Sitges Pau, Jordi, Edu, Xavi, Nacho que trenca el partit amb una sortida espectacular en defensa a 10 punts en 7 minuts 8-19 amb triple de Xavi que obliga a demanar temps mort a la entrenadora del equip de les illes, fins el final de primer quart es retallen les diferencies però el Sitges acaba per davant en el marcador 23-16. El segon quart els exteriors del A.E. Muri entrant més en joc i anotant amb més facilitat retallant les diferencies marcador el descans 35-33.

En el tercer quart el Muro  es posa per davant en el marcador  amb una pressió que aconsegueix fer perdrà moltes pilotes però el joc interior del Sitges No es deixa intimidar per els 2,12 de Diop i entre Xavi i Roger Pérez aconsegueixen arribar al final de tercer quart amb el Sitges amb la mínima avantatge 48-49. El darrer quart passa factura els jugadors locals per el esforç fet amb la pressió per retallar les diferencies i el Sitges troba bones posicions de llançament des del exterior i anota 29 punts, amb quatre triples, dos de Xavi (MWP del partit amb 29 de valoració) un de Jordi i un de Riu, resultat final 64-78.

Proper partit el dissabte a les 18;00 al pavelló de Pins Bens amb el C.B. Valls, únic equip que la temporada passada va guanyar els dos  partits el Sitges. I un equip que ha estat ascendit “per Invitació”.

Sènior  Masculí – Territorial - jornada 2ª
C.B. Sant Just "B" 33 - Bàsquet Sitges “B” 70

Angel 12, Galdric, Cristian 14, Noel 10, Adrià 12, Oscar P 3, Toni , Dani 11, Nacho 5, Hopper 3.
Parcials: 7-18   13-21   10-16   3-15

Bon partit col·lectiu del sènior "B" del Basquet Sitges, que és va desplaçar a la pista del basquet sant just amb només 8 efectius, els del Garraf van agafar ràpid la davantera, jugant molt al contraatac, en els primers 9 minuts del matx ja estava amb un clar 2-16 a favors dels Garrafencs, Cristian Sánchez va ser el seu màxim artiller amb 14 punts. En el segon quart el sant just va revifar una mica, gracies al seu encert des de la línia de triple, 15-25, un parcial final de 5 a 12 deixava la primera part amb un clar 20-39, la segona part no va tenir historia i el sitges va dominar el joc i el resultat final de 33 a 70 va ser la màxima avantatge.

El pròxim dissabte 8 a les 16:00 de la tarda el Sènior B del Bàsquet Sitges juga a casa contra el Territoribasket Club Basquet Castelldefels B, en un encontre que es preveu dur i emocionant.

Campionat de Catalunya Sub - 25 masculí - grup 02 - jornada 1ª
CB Nou Esplugues 35 - CB Sitges 45

Guille 6, Eugenio 2, Roger 7, Dani 2, Micky, Fernando 2, Alex 3, Hamzah, Brandon 13, David 10
Parcials: 15-5   8-11    7-12    5-17

Inici i victòria

Bones sensacions a l'inici de temporada dels nostres jugadors. El començament va ser complicat, ja que el Sitges no es trobava còmode davant la força defensa local i només es van poder anotar 5 punts al primer quart. El segon quart va ser molt semblant, però amb una lleugera millora anotadora sitgetana.

Però la segona meitat es van girar les tortes. Ara era la defensa visitant la que no deixava gaire aire a l'atac dels d'Esplugues, i els visitants s'havien adaptat a la força defensa local, trobant més espais i anotant amb més eficàcia. La remuntada va culminar amb el parcial de 5 - 17 de l'últim quart.

La setmana vinent rebrem a Pins Vens dissabte a les 19:30 hores al CB Sant Boi.