Cròniques dels partits del Club Handbol Vilanova

Plantilla del juvenil masculí del CHVNG. Eix

Pas a pas el sènior segueix millorant

CH ALCARRAS 24 – 16 HIPERSIMPLY CHVNG

Alineació: Martí (14 aturades, 1 gol), J. A. Roldán, Pere, Ivan, Kirian (3), Martí Rull (2), Eloi (2), Sergi (1), Oriol, Izan (6), Arnau (1), Gerard

En el primer desplaçament de la temporada el jove sènior del club va tornar a oferir una bona imatge en moltes fases del partit, però la major corpulència i duresa dels locals va fer que, en alguns moments, l’equip perdés la concentració i això va permetre l’Alcarràs endur-se els dos punts en joc.

L’equip va sortir molt concentrat en defensa i amb un bon treball col·lectiu en atac, la qual cosa va fer que es posés per davant en el marcador (1-3) en el minut 4. La igualtat va presidir gairebé tota la primera part (7-6 en el minut 20). Els locals es van posar dos gols per davant (8-6) i la banqueta del Vilanova va reaccionar demanat el seu temps mort, els vilanovins van marcar a la sortida del temps mort, posant-se de nou a només un gol (8-7), però en els darrers cinc minuts, els locals van endurir molt la seva defensa, i davant la permissivitat de l’àrbitre, van recuperar algunes pilotes que van provocar un parcial de 4-1 en aquests darrers minuts i que els vilanovins finalitzessin el primer temps (12-8) amb només quatre jugadors de camp per dues exclusions en els darrers dos minuts.

A la represa, l’equip va patir molt fins agafar el to del partit i va trigar més de cinc minuts en anotar el seu primer gol. Així els locals es va posar set gols per davant en els primers minuts del segon temps (15 – 8), malgrat tot l’equip va reaccionar bé i tot i que els avantatges locals van arribar fins els 10 gols (23-13), l’equip va seguir lluitant fins el final i va acabar el partit 8 gols per sota (24-16)

Per força cal treure conclusions positives del partit, i cal destacar per damunt de tot, la lluita constant de tots i cadascun dels jugadors de l’equip, del més gran fins el més jove, així com el fet positiu que els nous jugadors cada cop es van conjuntant més. I sense desmerèixer la resta de companys, cal fer esment de la bona feina a la porteria d’en Martí, amb 14 aturades i un gol de porteria a porteria, l’eficàcia d’Izan en atac, amb 6 gols, i el bon treball defensiu d’en Pere i Ivan compartint la tasca d’avançat. Tot això, i el bon treball en els entrenaments de l’equip, permet ser optimistes de cara als propers compromisos.

El juvenil masculino inicia la liga con victoria

SABADELL HANDBOL  28 - 35  HIPERSIMPLY CHVNG

Siempre es positivo iniciar la liga ganando fuera de casa y además se hace bueno el dicho de "entrenador nuevo victoria segura”. Juan Cuenca ha cogido este grupo con mucha ilusión y está aplicando una gran dosis de trabajo que tiene como resultado el mantener la intensidad y nivel de compromiso que caracteriza a este equipo.

El encuentro tuvo en sus dos mitades dos partidos diferentes. En la primera parte la defensa del Villanova no estuvo muy bien puesta en la pista y sumado a que a los locales parecía entrarles todo lo que lanzaban, los de ayer de amarillo, no pudieron distanciarse en el marcador. En este periodo el ataque de los nuestros fue mejor que la defensa, aunque por su efectividad, ya que prácticamente fueron incapaces de realizar una jugada de ataque posicional. Al final un 16-16 y las espadas en alto para la segunda parte.

La charla de Juan Cuenca en el vestuario cambió al equipo. Un Hipersimply con una defensa corregida y la misma intensidad en ataque pero “ensanchando” más el campo y más circulación de balón, dejó un 17 -21 a los cinco minutos. Lo que demuestra que jugando más en equipo el resultado es más eficaz, vistoso y positivo. A partir de aquí los visitantes mandaron en el partido y supieron mantener la diferencia de 5 y 6 goles sin sufrir demasiado, hasta el 28-35 definitivo.

Joan, del cadete A, tuvo una actuación destacada, no solamente por su valentía en toda las acciones divididas si no porque cada vez que intervino en el partido supo mantenerse al mismo nivel que sus compañeros. Para un cadete es una buena experiencia el poder jugar en la categoría en la que competirá la próxima temporada e ir cogiendo experiencia.

En resumen, victoria de equipo , trabajada y con un gran destacado, el grupo. Ha seguir disfrutando de jugar a handbol.

Juan Luis Birlanga

El cadet "A" comença bé però acaba perdent

CH RÀPID CORNELLÀ  27 – 17 HIPERSIMPLY CHVNG

El Cadet A del Vilanova ha començat la temporada 2016-2017 amb totes les ganes del món a la pista del Cornellà
Durant els primers 15 min de la primera part es va jugar un partit molt intens per part d’ambdós equips en la que el Vilanova, en les possessions de pilota del contrari, trencava el seu atac anant a un contraatac que ens va permetre avançar-nos en el marcador amb un 2-4.

L’equip local va respondre al nostre joc endurint la seva defensa, fet que va provocar que arribessim al minut 15 amb un marcador de 5-5. En aquest moment, l’equip visitant va entrar en una fase de baixa intensitat defensiva i poc encert cara a portería. Això va fer que l’equip local es distanciés, arribant a la mitja part amb un marcador de 14-9.

A l’inici de la segona i durant 10 minuts el joc va estar bastant igualat en tots els aspectes amb un parcial de 4-3. A partir d’aquest moment ens van superar en defensa i després de diverses errades en possessions i passades, una devallada en l’encert a portería i l’augment de l’efectivitat del Cornellà es va arribar al final del partit amb un 27-17.
Si la intensitat dels 15 primers minuts s’hagués mantingut durant tot el partit, els jugadors blanc-i-blaus del Vilanova haurien pogut acabar per davant en el marcador.

Cadete femenino, dos partidos dos victorias

HIPERSIMPLY CHVNG 43 - 8 HANDBOL RIPOLLET

Segundo partido del cadete femenino y prosigue el buen arranque de liga , si la semana pasada ganaban a domicilio, este domingo han vuelto a llevarse los dos puntos y esta vez con goleada. El grupo de Eva Bosque y Sergio Gallart juegan con la misma intensidad tengan delante al rival que tengan. Las de Ripollet se han presentado como un equipo no muy fuerte y además con el grave handicap de no tener banquillo. Aún así han dado la cara durante todo el partido y no se han rendido a pesar de la diferencia entre ambos equipos.

El Hipersimply ha sido un huracán en la primera parte y no ha dado respiro ni un segundo a las visitantes. El marcador final en este periodo es muy explícito respecto a lo ocurrido, 25 - 1.

El segundo tiempo ha comenzado con las azules dando la sensación que ya no tenían que seguir jugando igual para ganar el partido, pero las de Ripollet , con un parcial inicial de 0-2, les han demostrado que no era así. Ha costado unos diez minutos pero otra vez el “motor” de las de Eva y Sergio se ha puesto a las revoluciones que nos tiene acostumbrados y ha conseguido el 43 - 8 definitivo.

A destacar el grupo y particularmente la portería, las tres porteras han estado seguras como habitualmente, una Meri siempre concentrada y dominando su área, una Roser que ha vuelto a ser convocada para las pruebas de la selección catalana y una Paula que ha realizado un partidazo ya que no solamente ha parado penaltis , si no que por minutos jugados ha sido la que más ha contribuido a dejar el casillero del Ripollet con solamente 8 goles.

A seguir entrenando con compromiso y disfrutando de jugar al handbol.