Vela

L’equip de Junts en Acció de Vela/ CN Vng, participa en el X Campionat de Catalunya

La competició està organitzada per ACELL /Special Olympics

María José Montilla Vilanova i la Geltrú 24-10-2016 17:14 Lectures 2328
L’equip de Junts en Acció de Vela/ Club Nàutic Vng. Eix

L’equip de Junts en Acció de Vela/ Club Nàutic Vng. Eix

Quatre equips han competit en la categoría Unificada 1 i 2 (tripulació formada per esportistes amb discapacitat intel·lectual i el patró dins del vaixell, col·labora donant orientacions o ajudant físicament), arribats de Barcelona i Blanes, que juntament amb l’equip de Junts en Acció han posat a prova les seves habilitats nàutiques.

L’equip format per Aina Ramon, David Santana, Marina Povedano i Roger Segura; Jordi Orriols (patró de l’embarcació) i Marcel Ricart (persona de suport).

La competició ha començat a les 11,30h. Els raqueros han fet tres regates amb un recorregut definit. L'equip vilanoví no va començar amb sort, el vent i el pes ha jugat en contra; en canvi la tercera regata, amb el vent més fort va suposar que arribèssin en 2ª posició.

Finalment, l'equip ha quedat en la 3ª posició, però la clasificació no ha estat el més important, el David Santana fa una reflexió molt interessant: “Me alegra haber podido participar en esta regata, además, esta es nuestra primera regata como equipo y los otros equipos seguramente tendrían más experiencias, con lo cual haberlos ganado habría sido algo muy difícil; lo importante no es haber quedado primero o último, si no haber tenido la suerte de participar”.

La propera cita la tenim a Reus, als Special Olympics 2016, els diez 23-27 d’Octubre, on participarem junt a més de 800 esportistes en altres esports.

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No