Club Handbol Vilanova

Primera victòria del sènior del CHVNG

Cròniques dels partits dels equips del Club Handbol Vilanova del cap de setmana del 22 i 23 d'octubre

CH La Salle Bonanova –  Sènior Hipersimply CHVNG. Eix

CH La Salle Bonanova – Sènior Hipersimply CHVNG. Eix

CH La Salle Bonanova 26 – 29 Hipersimply CHVNG

Primera victòria del sènior, que referma amb resultats la millora en el joc que havia mostrat darrerament. Els blaus van començar, com fins ara, amb molta fermesa defensiva i aconseguien posar-se per davant en el marcador des d’un bon principi (0-3), l’equip de la Salle Bonanova, també molt jove, però físicament molt més gran que els nostres jugadors, va anar entrant en el partit. Això va fer que tot el partit es desenvolupés amb una gran igualtat, però sempre amb avantatges curts dels vilanovins, de dos o tres gols.

Després del 12-14 del descans, la segona part es presumia tant intensa i vibrant com la primera. I així va ser, els jugadors més joves cobraven protagonisme, mantenint la diferència al seu favor, mentre que la Salle s’anava desgastant poc a poc. El constant moviment a la banqueta permetia mantenir el ritme del partit i el moviment dels jugadors sense pilota feia molt difícil el treball defensiu dels locals. A manca de poc més de 10 minuts, els vilanovins aconseguien un avantatge de 4 gols 22-26, que obligava els locals a demanar el seu temps mort. A la sortida del temps mort, la Salle canviava la seva defensa a 4:2 pressionant a l’Eloi i l’Izan i atacava amb 7 jugadors de camp, prescindint del porter. Malgrat aquest intent dels barcelonins de capgirar el marcador, els nostres van mantenir la seva bona defensa i la segona línia va resoldre en atac, aprofitant els espais que deixava l’arriscada defensa local.

El darrer temps mort dels blaus, a manca de menys de dos minuts pel final, tranquil·litzava definitivament l’equip i permetia assolir aquesta important i desitjada victòria. Cal destacar per damunt de qualsevol individualitat el treball de tot l’equip, amb una molt bona aportació dels 14 jugadors convocats, com a detall cal tenir en compte que 10 jugadors diferents van anotar, amb una porteria molt ben coberta per Martí (15 aturades) amb l’ajut de l’Arnau Muniesa (encara juvenil), el treball defensiu de tot l’equip que va aconseguir una defensa molt sòlida, sobretot pel centre, i la capacitat de resolució de l’lzan, tan de central com de lateral i en Kirian que, des del pivot, va portar de corcoll la defensa local durant tot el partit.

Handbol Igualada 27 - 34 Hipersimply CHVNG Júnior masculino

Las tres claves para la tercera victoria consecutiva

Una victoria fuera de casa normalmente tiene un sabor más dulce y así ha sido esta vez. Además después de jugar un buen partido el Vilanova no sufrió demasiado al ir siempre por delante en el marcador.

Podemos comentar el resultado , siempre con un mínimo de dos o tres goles arriba, un arranque fulgurante en la segunda parte que   a los cinco minutos había pasado de los dos goles de diferencia en que había acabado la primera parte a seis a favor de los azules. Que a lo largo de esta segunda parte con las rotaciones se acortó la diferencia pero sin sensación de mucho peligro y se fue recuperando hasta volver a los siete goles finales...

…pero las claves fueron tres :

La primera, una portería excepcional. Tanto Roger como Arnau tuvieron acciones brillantes y una participación fundamental en el resultado.

La segunda, la ayuda de los cadetes que participaron, no solamente ayudaron si no que cumplieron con creces el trabajo que les asignó Juan Cuenca.

La tercera, el esfuerzo de todos y cada uno de los juveniles de campo, se vaciaron.

No se puede saber a donde llegará este equipo, falta toda la liga por delante, pero en tres partidos lo que si ha quedado claro que es un grupo que da todo en el campo y que sabe integrar a los más jóvenes.

CADETE MASCULINO “A"

H Ribes 29 - 24 Hipersimply CHVNG

El dissabte 22/10/2016 el Cadet A del Club Handbol Vilanova i la Geltrú es va enfrontar amb el Club Handbol Ribes. Els dos equips es van enfrontar en la pretemporada amb victòria per nosaltres. Analitzat com jugava el C.H. Ribes, es preveia un partit dur i intens.

Els nostres van sortir lents, despistats en defensa i gens eficients en les passades i recepcions, cosa que va marcar el inici del partir amb un resultat de 3-1 en contra nostre. Vista aquest començament, vam demanar temps mort per intentar reconduir la situació i ordenar una mica la defensa i assegurar més l’atac i sobretot demanar més intensitat.Va funcionar, la porteria va respondre amb aturades importants que van animar els jugadors a posar més intensitat en defensa, cosa que va permetre robar moltes més pilotes i travar més l’atac rival fins a igualar el resultat. A falta de pocs minuts del final de la primera part, una sèria de pèrdues de pilota i les grans intervencions del porter del Ribes, van originar uns contraatacs que van marcar el final de la primera part amb una resultat de 15 a 10.

Ja a la segona part, desprès de fer un seguit de correccions, vam ser capaços de reaccionar i anar remontant el partit, però sempre a remolc de l’equip local, que amb el seu central ens  posava en problemes. Cal destacar la gran defensa feta durant tota la segona part, intensitat, faltes, robar pilotes i sortir al contraatac, això ens permetia seguir creient en la victòria. En atac estàtic, estàvem una mica aturats, ens costava moure la pilota i no preníem decisions, però quan les preníem i fèiem les jugades, les coses sortien, però molts cops, l’encert del porter i les nostres errades en els llançaments, ens esgotaven psicològicament i feia que cada cop fos més difícil posar-nos per davant en el marcador. Es va veure una segona part vibrant, amb anades i tornades que van fer un partit molt emocionant.

S’ha de seguir treballant, cal millorar en moltes aspectes per fer que les errades més absurdes deixin d’existir.

Gran actuació col·lectiva que ens va permetre lluitar fins al final i no donar per perdut mai el partit.

Partit de tràmit

Hipersimply CHVNG Cadet masculí B 37 - 12 Sant Andreu

Partit fàcil pel Vilanova contra un rival que va oferir poca resistència. La banqueta va poder fer algunes proves situant alguns jugadors en posicions poc habituals.

El Vilanova va superar al Sant Andreu en totes les facetes del joc, en atac, en defensa i en actitud. El Sant Andreu és un equip fluix amb un sol jugador que genera perill però que va ser anul·lat per la defensa del Vilanova que casi sempre es va anticipar als seus moviments. L'àrbitre va ser correcte en un partit sense complicacions.

Quan el partit estava ja decidit, els entrenadors del Vilanova van situar alguns jugadors en posicions diferents a les que ocupen normalment per testejar el seu rendiment. Així vam poder veure a l’Albert jugant de pívol o el Roger Hurtado jugant de lateral i marcant dos gols entrant a la carrera i aprofitant la seva alçada. També van tenir l’oportunitat de veure diversos gols amb llançament de rosca de l’Ivan i un bonic gol de flay entre el Pau i el Pol Alentorn.

Ivan va ser imparable amb 15 gols. La defensa del Sant Andreu va quedar completament superada pel seu joc. Pol Alentorn amb la seva habitual anticipació en defensa i les seves penetracions va foradar la porteria del Sant Andreu fins a 8 vegades. També van marcar alguns jugadors poc habituals com el propi Roger Hurtado (2), Alex (1) i Albert (2). En definitiva, un resultat contundent que va servir per foguejar l’equip.

Les estadístiques van ser les següents:

Ivan (15), Pol Alentorn (8), Pau (3), Roger Rovira (2), Gerard (2), Roger Hurtado (2), Albert (2), Ryan (1), Lucas (1) i Alex (1). Pol Homs 12 parades i 12 gols rebuts.