Derrota del CB sitges A en la seva visita a Lleida

C.B.Pardinyes Lleida 79 - Bàsquet Sitges “A” 72

Pau 8, Jordi  4, Roger 3, Edu 25, Saladié 7, Xavi 3, Mauro 6, Gonzálvez  8,  Alex, Nacho 3, Omar 5.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi Dominguez Bartés

Parcials: 19-14  16-15  11-17  20-20  prorroga 13-6

Desplaçament a Lleida el passat dissabte a Barris Nord, un Pavelló ACB amb capacitat per 5000 espectadors que impressionava només d’entrar. El Pardinyes celebrava en aquesta jornada el seu cinquantè aniversari amb homenatge a les jugadores del primer equip del Club i la presentació dels equips de la base, el que implicava una molt bona entrada tot i que amb les mastodòntiques instal·lacions deslluïa la bona entrada per veure el partit.

El Bàsquet Sitges i el C.B. Perdinyes empataven a la classificació a tres victòries i una derrota a la quarta jornada. El cinc inicial del Sitges: Nacho, Jordi, Gerard, Roger i Edu donava un ensurt als locals amb un 2-7 d’entrada, que els de la terra ferma capgirarien en cinc minuts 18-9, al final del Primer quart 19-14. Més igualat el segon quart, que també s’endurien els locals per un punt d’avantatge 16-15, per marxar als vestidors els del Garraf amb un desavantatge de 6 punts 35-29.

Un sensacional quart en defensa, del Sitges, que deixaria els de Lleida anotar solament 11 punts, tenint en compte que és el millor equip en atac de la categoria, amb una mitja superior als 80 punts per partit, feia que el Sitges empatés el partit a 46 amb un Edu Riu molt efectiu en atac (MVP del partit amb 25 punts). Alternatives en el marcador en el darrer quart fins que a manca d’un minut el Sitges tenia un avantatge de 5 punts, 63-66. El Sitges guanyava de tres i possessió per els locals, que anotaven un triple i empataven a 66 . A manca de 4 segons el Sitges encara podria llançar a cistella tot i que no anotaria i pròrroga.

La inèrcia dels locals que tenien el partit perdut i empataven i l’empenta del nombrós públic amb una jornada festiva per els locals, feren que a la pròrroga el Sitges no tingués opcions i  la victòria es decantés del costat del C.B. Perdinyes per 7 punts, 79-72.

El Sitges va tenir el partit  a les seves mans però se li va escapar, probablement per la joventut i el que comporta la inexperiència de la jove plantilla en finals com aquesta.

Propera setmana el Sitges rep el Palma Air Europa líder amb quatre partís guanyats i un sol perdut, que es jugarà a Pins Vens a les 16:00 hores.

Sènior Masculí – Territorial - grup 04
C.B. Roquetes 57 - Bàsquet Sitges “B” 72

Angel 15, Marc, Galdric, Cristian 9, Noel 7, Adrià 2, O.Porras 5, Toni 5, Dani 11, O. Bermudez 3, Nacho 15, Hopper.

Parcials:   12-16   20-12   21-15   18-15

Derbi molt intens el jugat aquest cap de setmana a la pista del CB Roquetes, on els sitgetans van aconseguir la 5 victòria de la temporada per 56-72.

Els dos equips és presentaven al partit amb baixes importants, el matx va ser calcat en els 4 quarts del partit. Els sitgetans que sempre van anar per davant en el marcador van començar molt forts amb un parcial de 2-12 als primers 4 minuts. Poc a poc el roquetes va anar millorant i va deixar el marcador amb 9-19 al final del primer quart. Al segon la cosa es va ajustar fins arribar a un 29-30 al minut 19, però una bona reacció dels de la blanca subur va deixar el resultat amb 29-39 a la mitja part.

Una bona sortida al 3er quart va deixar en el marcador la màxima diferencia del partit al sitges 33-53 min 26, però com ja em dit al principi la cosa va tornar a ser calcada al inici del joc, el roquetes de nou, va tornar a ajustar el marcador, però la renda era massa amplia i el sitges va suma una nova victòria important en un camp difícil.

El pròxim dissabte 5 a les 18:00 hores de la tarda, el Sènior B del Bàsquet Sitges juga fora de casa un matx molt important contra del Club Basquet Nou Vilanova on jugarà el tercer derbi comarcal i segon de consecutiu de la temporada.