Ok Lliga femenina

El Patí Femení guanya en el retorn a Vilanova de Mònica Ferrer i Pati Miret

El dissabte es presentava com un dia complicat pel patí amb el retorn de dues jugadores que havien passat per les casernes i que ara tornaven amb una samarreta diferent.

El partit començava de manera complicada quan el Rivas s’avançava al marcador mitjançant el gol de M.Cañadillas quan el patí estava dominant, però no trobava la seva recompensa.

Abans de la mitja part una bona jugada entre C.Miret i M,Figuerola acabava amb el 1-1 marcat per aquesta última desprès d’aprofitar l’assistència de la primera.

Amb el 1-1 arribaríem a la mitja part amb la mateixa dinàmica del partit, fins que un cop entrat a la segona part V.Flix aprofitaria i de mitja volta sorprendria a la portera amb un gran xut que suposaria el 2-1.

L’alegria duraria ben poc a les casernes quan P.Miret transformaria un penal per a posar el 2-2.

Això esperonaria definitivament al equip de casa que va fer un últim esforç de tornar a pujar el ritme del partit i aconseguiria el premi en forma de gol de M.Figuerola de falta directa i un gol de M.Còrdoba que instants abans havia errat una directa per a posar un resultat de tranquil·litat a falta de 10 minuts.

Una tranquil·litat que duraria ben poc ja que a falta de 5 minuts M. Monge aprofitaria una contra per a fer el 4-3 i tornar a posar el seu equip dins del partit, un partit que acabaria amb el resultat final 4-3 gràcies a que a falta de 2 minuts C.Ortega aturaria la falta directa favorable al Rivas i que M.Monge no podria transformar.

C.P.Vilanova: Caterina Ortega (P), Maria Figuerola (C), Maria Còrdoba, Paola Pascual i Helena De Sivatte. (Equip inicial)  Maria Briva(P), Vinyet Flix i Claudia Miret.

C.P. Rivas las Lagunas: Monica Ferrer (P), Marta Cañadillas, Patricia Miret (C), Carlota Antunez, Marina Monge (Equip inicial). Silvia Lopez (P), Olaia Candal, Marina Blanco, Lucia Ruiz, Ana Horche.

La propera jornada el C.P.Vilanova femení visita al Manlleu.