Hoquei patins

Operen Rubén Fernández després de rebre un cop de bola en el darrer partit

Ramon Filella Vilafranca del Penedès 16-11-2016 20:25 Lectures 2152
Rubén Fernández . Eix

Rubén Fernández . Eix

El jugador del Patí Vilafranca, Rubén Fernández, va ser operat ahir amb èxit de l'enfonsament del pòmul de la cara que va patir durant el transcurs del duel entre el seu equip i el Reus Deportiu el passat dissabte. Fernández va rebre un cop de bola en una acció fortuita en la primera part del duel amb els resusencs. La bola li va anar a parar a la cara després d'un rebot i, de seguida, es va veure que el cop havia estat important.

Després de ser retirat de la pista i traslladat a l'hospital es va poder comprovar que Fernández tenia el pòmul ensorrat i també que patia una fisura. Tot plegat va obligar a operar-lo ahir mateix amb bons resultats. El jugador vliafranquí no patirà cap seqüela i podrà tornar a les pistes en un periode aproximat d'un mes. No és descartable que ho hagi de fer amb alguna mena de protecció a la cara quan ho faci.

El món de l'hoquei ha fet aribar la seva solidaritat al jugador i al Patí Vilafranca per una situació que hauria pogut tenir conseqüències més greus. Un dels principals perills de l'hoquei patins és, precisament, el dels cops de bola que, a vegades, surten disparades sense control per algun rebot o algun refús. També es generen situacions de perill entre el públic per aquest mateix motiu.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

ENQUESTA WEB

El Parlament ha iniciat el tràmit per portar a la Mesa del Congrés dels Diputats la despenalització de l'eutanàsia i l'ajuda al suïcidi.

Ets partidari de la despenalització de l'eutanàsia?


No