Handbol

Presentació dels equips del Hipersimply CHVNG

Cròniques i resultats dels partits disputats pels equips del Club Handbol Vilanova

Presentació equips del CHVNG. Eix

Un año más el Club Handbol Villanova realizó la presentación de la temporada 2016/17, convirtiéndola en una gran fiesta. Con el objetivo que los jugadores la vivan como algo hecho para ellos, los voluntarios que trabajan en su preparación vuelcan su ilusión y su imaginación en hacer el evento lo más espectacular y visual posible. Sin olvidar los momentos emocionantes como es la entrega anual de la Insignia de Honor del CHVNG, que ésta edición recayó en Xavier Sanromà , como reconocimiento a toda su trayectoria en el mundo del handbol y su dedicación al deporte base, tanto como entrenador de porteros como por su trabajo en la educación en el respeto a todos los actores y reglas de este juego, aprovechando su amplia experiencia en el arbitraje.

Los deportistas del club, más todos los familiares y amigos que llenaban la grada del pabellón, disfrutaron de una fiesta que comenzó el grupo de Batucada ITUTUS y que acabó con el parlamento del presidente del club, Jordi Porras y de Blanca Albà Regidora d’Esports, Joventut, Gent Gran, Infancia i Adolescencia, del Ajuntament de Villanova i la Geltrú, acompañados por el director de Simply en Villanova, José Antonio Monge.

Sènior Hipersimply CHVNG 25 - 31 CH MOLINS

Bon partit del sènior el dia de la presentació del club tot i perdre davant un bon Molins

Els nostres sèniors van recuperar les bones sensacions dels anteriors partits del que portem de temporada i van lluitar en tot moment, plantant cara al seu rival, que venia d’aconseguir tres victòries seguides. La primera part va ser força igualada, però un seguit d’exclusions en el tram final van permetre els visitants acabar-la amb tres gols d’avantatge.

Possiblement els joves sèniors es van sentir poc habituats a l’extraordinari ambient del pavelló en una data com la de dissabte, tenint en compte que molts d’ells son o han sigut, a més, entrenadors de molts dels nens i nenes que omplien la graderia, i així tot el segon temps va ser un intent dels nostres d’escurçar diferències però sense encert i amb un Molins de Rei, controlant bé el partit.

Malgrat la derrota, l’equip continua millorant dia a dia, per la bona feina en els entrenaments, i els jugadors més joves comencen a agafar cada cop més protagonisme. Estem segurs que acabaran consolidant un bon equip amb l’aportació que estan fent també els jugadors més veterans.

Juvenil Masculino Hipersimply CHVNG 25 -22  OAR Gràcia Sabadell

Partido ganado desde la porteria

Buen equipo el OAR Gràcia que por algo está en la parte alta de la tabla, hizo que el marcador fuese igualado durante todo el partido.Fuertes en ataque y defensa los de Sabadell obligaron a un desgaste importante a los nuestros. Juan Cuenca manejó con inteligencia el banquillo utilizando sin reservas al “Séptimo de Cadetes”, que cada vez parecen más juveniles en la pista.

Arnau Muniesa y Roger Cos, compitieron entre ellos a ver quien lo hacía mejor bajo palos y el ganador fue el Hipersimply Villanova. Paradas increíbles sobre la linea de gol por parte de Arnau, impecable a los tiros de 9 metros y un Roger que le puso una persiana al marco de la portería en los últimos minutos del encuentro, las seis últimas recuperaciones de balón en defensa fueron paradas suyas y consecutivas… el equipo solo tenía que meter gol…

Todo el grupo se dejó la piel en la pista, ninguna novedad, y nunca perdieron el control del encuentro. El resultado del trabajo, ahí está, otra victoria más y dos puntos que saben muy bien por la calidad del rival.

H Sabadell 38 - 36 Cadete masculino B Hipersimply CHVNG

Nou partidàs amb injusta derrota

El Vilanova va fer un altre partidàs, aquest cop contra el Sabadell. Malauradament el bon joc i l’entrega dels jugadors del Vilanova no van ser suficients per aconseguir una victòria que es va escapar per molt poc.

El Sabadell té un bon equip, especialment el número 47 amb una sorprenent capacitat de marcar des de qualsevol posició. Tanmateix el Vilanova té un millor equip i això s’hauria vist en el marcador si l’arbitratge no hagués estat tan casolà.

El Vilanova va sortir molt decidit i es va posar ràpidament 1 a 4. A poc a Poc el Sabadell va anar retallant la difèrencia i es va arribar al descans amb 21 a 20. La segona part va començar igual, amb marcador molt ajustat, fins que a partir del minut 8 es va passar d’un 26 a 26 a un 32 a 26, van encaixar un 6 a 0. A partir d’aquell moment el Vilanova es va posar les piles per retallar diferencies i ho va fer arribant als últims dos minuts del partit amb un marcador de 36 a 35 i amb pilota per empatar. Al final 38 a 36 amb un arbitratge molt discutit que no va saber tallar l’excessiva duresa de la defensa del Sabadell, especialment contra l’Ivan.

Pol Alentorn i Ivan van liderar de nou l’atac del Vilanova, entre els dos va anotar 26 dels 36 gols de l’equip. Gerard va fer també un molt bon partit amb 6 gols des de l’extrem consolidant-se en aquesta posició.

Els jugadors del Vilanova van acabar força disgustats pel desenvolupament d’un matx que en condicions normals s’hauria guanyat. Van fer un excel·lent partit remuntant 5 gols en la segona part lluitant contra el Sabadell i les decisions de l’àrbitre.

Emoción e intensidad de principio a fin

Nuestras cadetes se enfrentaban no solamente a un buen equipo como es el Martorell , si no también a su propia marca de imbatibilidad. La igualdad en el marcador fue la tónica del partido.

En un día muy especial para el club en el que después de los partidos de la tarde se celebraba la fiesta de presentación de la temporada , pareció que en algunos momentos las jugadoras se dejaban llevar por la actividad y movimiento que había en la grada. Lo que no se les puede dejar de reconocer es su gran intensidad en la pista.

El resultado final parece recoger una cifra baja de goles para lo que nos tienen acostumbrados, pero no olvidemos que enfrente había un buen rival que estaba muy bien plantado en las posiciones defensivas.

En resumen, a destacar un buen trabajo de equipo, mejorable (como toca en fase de aprendizaje) en algunos aspectos del juego, pero impecable e implacable en el resultado.

EH Sant Vicenç 19 - 36  Infantil masculí A Hipersimply CHVNG

Partidàs de principi a fí

Partit jugat pels nostres infantils sense fissures de principi a fi. Els nostres jugadors han començat el partit centrats i ja des del principi han començat a dominar el marcador. El joc  fluït, la concentració i l’encert de cara a porteria dels nois ha fet que des dels primers minuts ja dominéssim el partit. Els gols arribaven de totes les línies. Rapidesa  en la circulació, contraatacs ràpids i amb encert. Hem sabut aprofitar la superioritat d’alçada de la nostra primera línia tant en defensa (“braços!!”) com en atac. La rotació de la banqueta no ha fet minvar el ritme.

Els primers minuts ja s’han marcat diferències amb parcials als 5 minuts de 2-4 (que podria haver estat més àmplia si la punteria hagués estat una mica més fina i els pals (3) haguessin entrat). Al minut 10 ja anàvem 4-7; i al 15, 8-11. Un temps mort demanat per la banqueta per frenar una escassa reacció del contrari (s’havien posat a 2 gols de diferència) ha servit per donar més benzina a l’equip que s’ha posat al minut 20 a 10-16, amb un parcial de 0-3 amb un jugador nostre menys a la pista per exclusió de 2 minuts. Els darrers 5 minuts novament un parcial de 1-5 ha deixat el marcador a la mitja part en 11-20.

La segona part ha començat amb igual intensitat que la primera. La temuda davallada d’intensitat dels primers compassos de la segona part, típica en les jornades precedents, avui no s’ha donat. El ritme ha  seguit igual tant en defensa,  manats pels porters; com en atac, amb velocitat i sense les precipitacions habituals en jornades anteriors; i bon desmarcatge.

Ja als primers minuts han seguit distanciant-se, així al minut 5 el marcador reflectia un 12-25, als 15 minuts 16-28, arribant al final del partit amb el definitiu 19-36. El partit guanyat amb major diferència de gols. Especialment encertats mirant la porteria en David des de primera línia i l’Oriol des de 6 metres rebent les assistències dels companys. Tot i que com ja és habitual en l’equip, els gols es reparteixen entre tots els jugadors. Cosa  que mostra que tots agafen responsabilitat i tenen confiança per encarar la xarxa.

Una setmana més, invictes! I consolidant-nos al capdamunt de la classificació, aprenent cada setmana i mostrant a la pista els ensenyaments dels tècnics. Uns jugadors que molts tant sols tenen un any de rodatge en l’handbol, i un equip format fa uns 2 mesos comença a jugar de memòria sabent cadascú el lloc que li pertoca i on té el company que l’acompanya.

Cal no refiar-se perquè queden jornades difícils contra els equips rellevants de la classificació que ens posaran a prova la nostra capacitat de resistir i de superació.

Jordi Martí

Infantil masculí B Hipersimply CHVNG 15 - 16 Sant Joan Despí

Derrota 'in extremis'

Aqueta darrera jornada del campionat  ens ha deparat un enfrontament entre els CHVNG  Infantil B  i H. Sant Joan Despí, a diferencia d’altres partits, l’Infantil B va sortir a pista molt endollat, sorprenent al seu rival,  marxant amb un contundent parcial de 5 a 0 en el seu inici, fonamentat en una aguerrida i solidaria defensa i combinat amb unes encertades circulacions en atac.

Cal destacar per part del Handbol Vilanova,  la utilització en atac d’un fals extrem que es desdoblava en doble pivot, creant superioritats que es reflectiren ràpidament al guarisme del marcador, arribant-se a la mitja part amb un contundent 10 a 5.

La segona part es va iniciar amb una gran intensitat per ambdós conjunts, corregint els visitants els seu errors defensius i millorant notablement en atac.

Aquesta millora del visitants va està propiciada per les fatídiques pèrdues de pilotes dels locals a la transicions defensa atac (normals en un equip novell i en formació), i com a conseqüència  va davallar la productivitat de gols dels locals, que només van fer cinc  en aquesta  segona part.

Malgrat això els vilanovins van gaudir la possibilitat de endur-se el partit o com a mínim empatar-lo, però el constant apropament al marcador dels visitants, els va provocar l’ansietat de voler resoldre el matx als darrers minuts de manera individual en comptes de forma col·lectiva, perdent el partit per 15 a 16. Possiblement  en còmput global els vilanovins  mereixeren guanyar el partit, però la manca de serenor i pausa en els moments decisius  els hi ho va impedir.

Són aquets els partits   que  serveixen pel creixement de l’equip, per tant, cal felicitar als entrenadors i jugadors  per l’evolució de l’equip.