Copa CERS

El Moritz Vendrell perd 2 a 5 amb el Viareggio

Mortiz CE Vendrell - Viareggio. Eix

El partit va començar tal com es preveia, amb joc intens per part dels dos equips. Al minut 3 Jordi Ferrer va fer l'1 a 0, que ser contestat, tot seguit, per un gol de Montigel. Al minut 10, Roger Rocasalbas va tornar a avançar el Vendrell en el marcador amb un xut llunyà que va superar Barozzi. A un minut per al descans, Xavi Costa va fer el 2 a 2, resultat amb el qual va finalitzar la primera part. Cal dir que els italians van anar amb una acumulació de deu faltes cap al vestidor, el Vendrell amb set.

Al descans, els jugadors de l'Escola d'Hoquei del CE Vendrell van fer un partit d'exhibició.

A la represa del partit, al minut 31, el Viareggio va fer la desena falta, però, tot i l'excel·lent execució, Xixi Creus no va poder marcar de falta directa. Al minut 33, Xixi Creus va veure targeta blava. Roger Molina va aturar la falta directa executada per Gavioli. Al minut 34, el Vendrell es va posar amb nou faltes. Al mateix minut, Xavi Costa va fer el tercer dels italians. Al minut 48, el Vendrell va fer la desena falta. Muglia tampoc va poder superar Roger Molina en la falta directa. Al minut 39, els àrbitres van ensenyar targeta blava a Montigel, però Edu Fernández tampoc va marcar de falta directa. Amb la superiorietat numèrica, el Vendrell va tenir diverses ocasions de gol, però Barozzi va estar molt encertat sota els pals. Al minut 42, el Viareggio va fer la falta 15. Roger Rocasalbas tampoc va poder superar a Barozzi en la falta directa. Al minut 48, Xavi Costa va fer el 2 a 4 amb un hat trick particular. I a vints segons per al final, Xavi Rubio va fer el 2 a 5. A 4 segons, el Vendrell va disposar d'un penal, però Barozzi va aturar el xut de Rocasalbas i el marcador ja no es va moure.

Independentment del resultat, cal fer un esment especial a l'afició, que va respondre i va estar al costat de l'equip fins al final, amb una Grada Jove que feia goig i un Orgull Roig i Negre espectacular.

El proper partit del Moritz CE Vendrell serà el dissabte 3 de desembre a la pista de l'Alcoi en jornada d'OK Lliga.

MORITZ CE VENDRELL (2): Roger Molina, Xixi Creus, Jordi Ferrer, Marc Navarro i Eloi Mitjans - cinc inicial – Roger Rocasalbas, Francesc Gil, Edu Fernández, David Paris i Martí Zapater.

CGC VIAREGGIO (5): Leornardo Barozzi, Xavi Rubio, Nicola Palagi, Fernando Montigel, Mirko Bertolucci  - cinc inicial – Xavi Costa, Davide Gavioli, Samuele Muglia, Andrea Deonite i Emiliano Torre.

Gols: 1-0 (3') Jordi Ferrer; 1-1 (3') Fernando Montigel; 2-1 (10') Roger Rocasalbas; 2-2 (23') Xavi Costa; 2-3 (34') Xavi Costa; 2-4 (48') Xavi Costa, i 2-5 (49') Xavi Rubio.

Àrbitres: Rainha i Torres.

Targetes: blava a Xixi Creus (33'), a Montigel (39'); i als mateixos jugadors a la vegada al minut 49.