CHVNG

Emoció fins al xiulet final

Els jugadors celebrant amb la grada la victòria. Eix

Els sèniors s'enfrontaven a un dels seus rivals directes en aquesta "lligueta de vuit" que s'està creant en el terç inferior de la taula classificatòria. els jugadors dirigits per Pere Solé, Enric Papiol i Jordi Porras, van manar en els primers quinze minuts del partit. Amb un joc ràpid i amb bons desplaçaments de pilota en atac van aconseguir un 9-5 davant l'experimentat Sant Andreu, ple d'ex jugadors de lligues superiors.

La segona meitat d'aquest primer període va ser dominada pels visitants que van aconseguir remuntar i posar-se tres gols amunt al final d'aquest primer temps. Però per ser justos amb la feina realitzada en pista pels de Vilanova, el seu joc no va empitjorar, però potser es van deixar portar pel ritme que volia imposar el Sant Andreu.

La segona part va arrencar amb una tònica similar, però poc a poc els blaus van tornar a córrer i moure la pilota de manera que van anar imposant el seu ritme. El treball va tenir la seva recompensa i ara van ser ells els que li van donar la volta al marcador, els últims minuts van ser d'una emoció màxima. Izan empatava el partit a cinc segons del final. El punt sabia a glòria després de la recuperació que el Vilanova havia realitzat, però en la sacada de centre d'aquest últim, un jugador local va interceptar la sacada del Sant Andreu i amb la nova norma la falta implica dos minuts d'exclusió i penal.

Semblava que per un error en els últims segons un punt tan valuós s'anava a esfumar. El llançador de penals del Sant Andreu va xutar el penal enganxat al pal dret però un Martí "imperial" aturava el llançament en dos temps i va provocar una explosió d'alegria al pavelló que feia justícia a l'esforç d'aquest jove grup de jugadors.