Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell perd 5 a 0 a la pista del Barça

FC Barcelona - Moritz Vendrell. Eix

El Moritz CE Vendrell va perdre 5 a 0 a la pista del Barça. Els locals van mostrar el seu potencial de líder de l'OK Lliga ben aviat, al minut 1, amb un gol de Marc Gual. Tot i aquest cop inicial, el Vendrell va anar a buscar la porteria del Barça, però es van trobar a un Sergi Fernández molt segur. Roger Molina també va neutralitzar moltes ocasions del Barça, fins i tot en jugades de pilota parada, però no va poder aturar un penal executat per Lucas Ordóñez, al minut 13, que suposava el 2 a 0. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part, el Vendrell va continuar intentant retallar la distància en el marcador i, a dos minuts de la represa, Jordi Ferrer va disposar d'una falta directa, però no va poder superar Sergi Fernández. Tot seguit, van arribar dos minuts fatídics, el 27 i el 28, en què Sergi Panadero i Pablo Álvarez van marcar i van posar un 4 a 0 en el marcador. I en el tram final del partit, al minut 48, Edu Lamas, va fer el cinquè i el partit va finalitzar amb el resultat de 5 a 0.

El júnior Joan Lluís Mudarra i el juvenil David Paris van jugar uns minuts per poder fer  rotacions a l'equip, que tenia la baixa de Marc Navarro i amb Xixi Creus i Edu Fernández que arrossegaven molèsties.

Ja en el tram final del tourmalet particular, el Moritz CE Vendrell es manté sisè a la classificació de l'OK Lliga i el proper dissabte 28 de gener, a les 20 h, ja només li queda rebre la visita del Liceo. En aquest partit serà molt important el suport de l'afició a l'equip per poder.

FC BARCELONA LASSA (5): Sergi Fernández, Marc Gual, Sergi Panadero, Matías Pascual i Pablo Álvarez -cinc inicial- Lucas Ordóñez, Xavi Barroso, Pau Bargalló, Edu Lamas i Aitor Egurrola.

MORITZ CE VENDRELL (0): Roger Molina, Roger Rocasalbas, Eloi Mitjans, Francesc Gil i Jordi Ferrer -cinc inicial- Xixi Creus, Edu Fernàndez, David París, Joan Lluís Mudarra i Martí Zapater.

Gols: 1-0 (1') Marc Gual; 2-0 (13') Lucas Ordóñez, de penal; 3-0 (27') Sergi Panadero; 4-0 (28') Pablo Álvarez, i 5-0 (48') Edu Lamas.

Àrbitres: Fernández i Veiga.

Targetes: blava a Roger Rocasalbas (11').