Cròniques dels partits del cap de setmana del CB Cubelles

CB Cubelles: 6.Andrea(12), 7.Berta(0), 8.G.Miró(6), 10.Este(5), 11.Jessi(6), 12.Mery(9), 14.Noe(-), 15.Marta(0), 21.Ruth(5), 24.Paula(10), 35.G.Vendrell(2)

Entrenador: Siscu Martin
Parcials:   18-11, 14-8(32-19), 7-14(39-33), 16-8(55-41)

Es confirma la volta perfecta

Dia de derbi en el últim partit de la primera volta. El Cubelles arribava invicte i amb ganes de completar una primera volta perfecta i el Vilanova amb urgències després d'una primera volta massa irregular. I el partit no va decebre. Una primera meitat amb clar domini cubellenc, que aconseguia cistelles fàcils i un vilanova amb dubtes.

Així s'arribava a la mitja part amb una avantatge per a les locals de 13 punts.

Però el partit no estava tancat. En els primers minuts del tercer quart la diferència al marcador es mantenia per sobre els 10 punts amb intercanvi de cistelles però després les vilanovines van apretar en defensa ofuscant l'atac cubellenc que encaixava un parcial de 0-8 i ajustava el marcador 39-33. En l'últim quart les cubellenques van saber superar les dificultats defensives i van contrarrestar el parcial anterior amb un 10-2 que elevava la diferència als 14 punts (49-35). Els minuts finals van ser de tràmit perquè el vilanova ja no va ser capaç de tornar a inquietar les locals.

Destacat: retorn després de la lesió de Gemma Miró

SÈNIOR MASCULINO C.B.CUBELLES

AE PRATENC- CB CUBELLES 69-54

CB Cubelles: Martinez.G (1), Egea (0), Salvatorí (15),Martí (3), Neira (8), Medina.A (9),Medina.V (14), Gordon (3), Lorente (0)Borrego (1) .
Ausentes: Creixell, Martinez.A.
Entrenador: Gracián
Arbitro: Rodriguez A
Parciales:21-8, 14-11, 17-19, 17-16

Falta de concentración del Cubelles

Partido fuera de casa contra el Pratenc, un rival con una variedad de jugadores veteranos y jóvenes con un físico muy correcto y unos veteranos con buen promedio anotador.

El primer cuarto empezando los primeros minutos con un parcial 2-9 consiguiendo que el Pratenc se distanciarse en los primeros momentos, ya en el minuto cinco de juego el Cubellas empezó a perder balones con una presión del Pratenc a tres cuartas partes de pista, consiguiendo un 21-8 .

Ya en el segundo cuarto se intento organizar mejor las defensas y motivar a los jugadores, pero en el inicio de este segundo cuarto el rival conseguía con una defensa dura  mantener un marcador a favor de 16 puntos hasta el final.

Ya en el descanso se hablo de parar las transiciones de un equipo ordenado pasando a una zona press.

El tercer cuarto fue sin duda un cambio de actitud en la pista pero no bastaba ya que las perdidas continuas y el desacierto anotador impidió acercarse al marcador finalizado el cuarto.

En el  cuarto final el Pratenc consiguió romper la zona y las pérdidas de balón no fueron a mas, pero sus defensas duras conseguían que los jugadores de Cubellas tuvieran vario tiros libres a favor, pero con desacierto en la anotación. No consiguiendo acercarse al marcador y así afrontar el final del partido con  opciones.

A destacar como MVP, Salvatori con su anotación de 15 puntos junto a V.Medina de 14 puntos.

CADET MASCULÍ

BÀSQUET RIBES - C.B.CUBELLES 39-43
CB Cubelles: Adrià (7), Alan (4), Biel (-), Carles (7), Guillem (2), Andreu (5), Erick (2), Raúl (9), Alex (-), Javi (4), Joaquín (2), Ivan (-).
Absents: Arnau.
Entrenador: Gemma Miró i Santi Salvatori.
Parcials: 1er (10-19), 2on (23-27), 3er (38-38). 4rt (55-51).

La victòria més esperada

Engega la segona part de la lliga, on els cubellencs estan més que contents en el seu treball d’aquest primera fase. Avui toca un dels rivals més esperats per tots: el Ribes, equip que portem molts anys jugant contra ells i mai hem pogut assaborir una victòria a casa seva. Així que, el Cubelles ve amb més ganes que mai de demostrar que es mereixen el lloc on estan, després de la caiguda a casa contra el Piera. S’inicia el partit, els jugadors del Cubelles surten molt concentrats i amb un ritme defensiu molt alt, on ja marquen la primera diferència del partit (8-17). Durant el segon quart és més igualat, el Cubelles té falta d’encert però tot i així, la defensa compensa aquest error i segueixen davant en el marcador (16-26).

Després de la mitja part, el Ribes arranca fort fent que els cubellencs s’hagin de posar les piles, tant en atac movent la pilota i anant al rebot com en defensa arribant a puntejar tots els tirs, però tot i així el Ribes cada vegada esta més a prop en el marcador (29-37). Queden deu minuts per acabar el partit i el Cubelles té molt clar que no llençarà la tovallola en cap moment i es vol emportar la victòria, tot i què les ganes de guanyar els fa posar una mica nerviosos, i això beneficia el Ribes perquè es posi a un punt a falta de minut i mig. El Cubelles no baixa el cap i realitza un bon atac on aconsegueixen obtenir una falta i anotar un tir lliure. A falta de 45 segons, el partit encara no esta guanyat així que els cubellencs es col·loca en zona aconseguint recuperar la pilota i facilitant un llançament per acabar de marcar una diferència de 4 punts a falta de 25 segons. Finalment, els nois acaben recuperant l’última pilota i aguantantla fins que sona la botxina i el partit acaba. El Cubelles s’emporta la primera victòria d’aquesta segona fase, on els nois han treballant de valent i han tingut una actitud immillorable. Moltes felicitats, us ho mereixeu!!!