Rugbi

Doble victòria dels sèniors

El cadet arrenca un punt de bonus ofensiu

SEL Vilanova - CRUC. Sara Parejo

L'activitat del club de rugbi de la capital del Garraf es va centrar, el cap de setmana passat, en les categories sènior i cadet. Foren aquests darrers els primers en jugar, el matí de dissabte, estrenant-se com a locals a Segona Catalana enfront del RC Cornellà. En els primers cinc minuts, els joves entrenats per Javier Muñoz aconseguiren un assaig i va semblar que imposarien el seu joc, però els del Baix Llobregat van girar les tornes, aconseguint dominar el camp i anant-se’n al vestidor amb un 5 a 26 favorable. A la represa, els vilanovins van tornar a trobar el joc que els caracteritzà a l’inici del partit, però la distància en el marcador els va impedir arrancar alguna cosa més un punt de bonus ofensiu (26-40). A la tarda va ser el torn del femení que es desplaçà a Can Vinader per mesurar forces amb el CRUC. La intensa disputa i les alternatives en el marcador foren les característiques del partit: amb un alt nivell de concentració i una bona feina, foren les visitants qui s’avançaren en el marcador tot i que les locals remuntaren abans del descans (10-8); a la represa, el joc de vilanovines i reusenques va saber trobar la manera d’arrencar punts cada vegada que trepitjaven la zona de 22 local, de manera que dos assajos, una transformació i una penalitat van acabar donant la primera victòria a l’equip en aquesta categoria (18-23).

L'endemà diumenge, el sènior masculí tornava a la Sínia Batadet amb la intenció de treure’s el mal gust de boca de la derrota de la setmana passada a Badalona. Tot i la limitació d’efectius, l’equip vas saltar concentrat i en els primers minuts va arrencar dos assajos expeditious que van permetre-li encarar el primer temps amb garanties i desenvolupant un bon joc. A la represa, l’esgotament progressiu de la davantera i la pèrdua de la força en melé dels locals, així com la disminució de la intensitat defensiva van permetre els Enginyers d’anotar diverses marques. Al final, bona victoria per als de Felipe López, amb bonus ofensiu (62-17).