CTT Vilanova

Campions d’hivern guanyant a camp del segon

Triomf per 2-4 a camp de l’Hospitalet del Vilanova a la lliga de tercera estatal. Partit que pot valer el seu pes en or

Albert Soler. Eix

Amb aquest triomf els vilanovins acaben invictes la primera volta amb 11 de 11, guanyen a camp del perseguidor més proper que d’haver guanyar els hagués passat al capdavant. Però ara queden a dos victòries d’avantatge i marquen 3 partits més possibles average favorables per mantenir les places d’ascens. Així doncs les circumstàncies no poden ser més favorables.

El partit però no va ser gens fàcil, com era de preveure i es va decidir en petits detalls i amb la convicció que van mostrar els vilanovins en moments claus.

Inaugurava el marcador Albert Soler contra Marcel Sacasas, el entrenador-jugador dels locals només cedia en el cinquè set que Soler podia controlar. Posava el 0-2 pels visitants Félix Avila remuntant un partit complicadíssim que començava 2-0 en contra amb el base local Sergi Aso, però que acabava dominant 11-2 al cinquè set. Els del Baix Llobregat no es rendien i empataven el partit a 2 amb punts de Guarch sobre Francesc Conde i d’Aso sobre Soler tots dos per 3-0.

Un altre cop un partit duríssim de Francesc Conde amb Sacases en cinc sets obria la clau del triomf dels del Garraf. Ho remataria Félix Avila contra Guarch amb un 3-1 molt igualat fins el quart set on altre cop Avila marxaria al marcador.

El Vilanova B enfila l’ascens,el C s’encalla en el dobles un altre cop

El Vilanova B a segona provincial enfila la directa i torna a guanyar per segona setmana a casa per 6-0 davant els Amics de Terrassa. 2p de Salva Milà,Ezequiel Batalla i Edgar Mataró, a qui només en el grup la Unió Montcada porta millors percentatges.

El Vilanova C perd a camp de l’Igualada per 4-3. Els joves del planter del Vilanova no tradueixen al marcador final el bon joc i l’esforç, al tornar a perdre en el dobles, com ja ha passat en la primera volta en tres ocasions.1 punt de Cereto, un de Carmona i 1 de Garrote meritoris contra un equip molt més experimentat i en un ambient gèlid. Guanyen però l’average particular amb els de l’Anoia, fet que en una lliga tant igualada podria tenir valor.