El sènior masculí del CB Sitges cau derrotat en el primer partit de la segona volta

Bàsquet Sitges A - A.E. Muro Bàsquet Academy . Eix

Sènior  Masculí – Lliga EBA – jornada 14a.

Bàsquet Sitges A 58 - A.E. Muro Bàsquet Academy 65

Primer partit de la segona volta a Pins Vens amb el A.E. Muro Bàsquet Academy, un equip que ocupa la zona baixa, tot i que per el potencial dels seus jugadors, de Lliga LEB  Or (Añaterve Cruz) i Leb Plata (Miquel Angel Corbacho)  dos americans (Givens Brandon, Jonathan Graham) i un senegalès (Mouhamadou Diop), hauria d’estar lluitant per les places d’ascens.

El Sitges surt d’inici amb Edu, Xavi, Gerard, Pau i Manel. Començament igualat amb alternatives al marcador per finalitzar empatat a 10. En el segon quart un parcial de 0-10 favorable els mallorquins deixa un marcador preocupant de 10-20 per arribar al descans 23-29.

El fatídic tercer quart en el que el Sitges arribaria a perdre de 14 punts 31-54, semblava sentenciar el partit davant d’un rival tant fort amb tres estrangers i tanta qualitat entre els nacionals, al final del tercer quart 36-49. El que semblava que seria un tràmit en els 10 darrers minuts començà amb un parcial de 11-0 pels locals, col·locant-se a dos punt en el marcador 47-49 i a creure en la possibilitat i encara més amb l’empat a 51, a manca de 4 minuts. Tan sols les males seleccions de tir i el desencert en els llançaments triples, un de vint (5%), van fer que el Sitges perdés el partit 58-65, tot i que No creguem que ens haguem de jugar la salvació amb aquest equip cridat a estar a la zona alta, li tenim el bàsquet average guanyat.

El Sitges ha demostrat un cop més que té opcions davant d’equips tant potents com el A.E. Muro Bàsquet Academy, però necessita millorar alguns aspectes com el percentatge en llançaments triples doncs amb un 5% no es poden guanyar partits en aquesta categoria, tenen que estar al voltant del 30%.

Proper partit el dissabte amb el C.B. Valls a les 17:45 hores a la capital de l’alt Camp, un equip que ocupa la 10a posició fregant la zona de descens amb cinc partits guanyats, dos més que el C.B. Sitges.

CB Sitges: Pau, Marc, Jordi 5, Roger 14, Edu 11,  Saladié, Manel 4,  Xavi 7, Mauro, Gonzálvez 5,  Alex 7, Nacho 5, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat:Fredi Dominguez. Bartés

Parcials: 10-10  13-19  13-20  22-16