Lliga EBA

Un Sitges amb baixes importants perd en la seva visita a Valls

Sènior  Masculí – Lliga EBA   – Jornada 15a

C.B. Valls 77 - Bàsquet Sitges “A” 64

Desplaçament del Bàsquet Sitges al camp del C. B. Valls. Tots dos equip jugaven la passada temporada a Copa Catalunya i tots dos ocupen la zona baixa de la  competició  d’EBA, tot  i que el Valls amb cinc partits guanyats, dos més que el Sitges, lluiten per fugir de la zona de promoció de descens. El Sitges afrontava aquest partit amb tres baixes importants; a la de Saladié i Riu, que ja no van jugar el darrer partit, s’hi sumava aquesta setmana la de Velasco, que també són dubte per la propera setmana. Així doncs, quedava la posició de base per el recent incorporat Manel Butí.

Cinc inicial inèdit: Manel, Jordi, Gerard, Roger i Omar, que fins el minut set del primer quart mantingueren el Sitges dins del partit 16-13, però en els tres darrers minuts s’enfonsaren i el Valls acabà el quart guanyat de 10 punts 23-13. Una bona reacció del inici del segon quart i es retallen las diferències fins un 31-27 que al igual que al inici del partit s’espatlla al final del quart, per marxar al vestidor 40-29.

El fatídic tercer quart amb la col·laboració arbitral del nostre vell amic, el col·legiat Sr. Carlos Posse Benítez, que no li assenyala ni una personal favorable al Bàsquet Sitges, ni invitant-lo el carnaval sentencia al partit, minut sis 59-37, al final del tercer quart 60-46. Un darrer quart de tràmit per finalitzar 77-64. Destacar que els deu jugadors disponibles van tenir minuts en el partit i que tots van anotar, amb un Manel Butí que amb 11 punts va ser el màxim anotador del Bàsquet Sitges.

Les properes setmanes el Bàsquet Sitges es juga moltes de les opcions de la permanència. Primer aquesta setmana a Pins Vens a les 18:00 hores amb el C.B. Cerdanyola i després visitant la pista del C.B. Igualada, tots ells implicats a la zona de promoció de descens, Important seguir l’evolució de les lesions de Riu i  Velasco, per saber si Piñero podrà comptar amb ells per aquests decisius partits.

Pau 12, Marc 2, Jordi 9, Roger 4, Edu, Saladié, Manel 11, Xavi 9, Mauro 10, Gonzálvez 2 ,  Alex 2 , Nacho, Omar 3.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover  Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 23-13  17-16  20-17  17-18