CTT Vilanova

13e triomf seguit del CTT Vilanova

Marc Cereto esquerra, Joan Alcaraz dreta. Eix

El CTT Vilanova no dona lloc a la malastrugança i guanya el 13è partit seguit, tots els que s’han disputat de la lliga de 3a estatal aquesta temporada. Partit a casa contra el Molins rival de la part baixa amb un 5-1 a favor. Mirant els parcials la balança va ser clara pels vilanovins, que van canviar completament l’alineació respecte als partits anteriors fent jugar a Rafa Monzó, Jordi Cepero i fent debutar al juvenil Marc Cereto.

Malgrat això el partit va tenir la seva incertesa donat que les alineacions els donaven alguna opció als visitants al evitar el millor dels visitants Joan Alcaraz a Rafa Monzó. El sitgetà Monzó no va donar quasi opció en els seus dos punts, només relaxat en cedir un set. El 2-0 el va sumar Jordi Cepero, només amb el tercer set ajustat. Marc Cereto perdia el primer punt davant Alcaraz 1-3, per situar el 2-1 al marcador general. Amb bons punts, va faltar una mica de consistència. Situat el 3-1 per Rafa Monzó, sumaria el punt de la victòria Marc Cereto per 3-1, resolent molt bé al quart set. Ja amb tot decidit no donava cap opció Jordi Cepero a Joan Alcaraz amb un 3-0.

Els vilanovins segueixen primers invictes, sense que els perseguidors perdin i per tant mantenen els marges de 2 i 3 partits respecte a l’Hospitalet, Igualada i Mollerussa, únics equips que mantenen possibilitats d’ascens junt amb els del Garraf, això si quedant una jornada menys.

El proper dissabte el Vilanova no hauria de tenir problema contra l’Encamp andorrà, darrer classificat de la lliga, quasi descendit.

Els filials també guanyen

Completen una jornada perfecte els dos filials a provincial. Triomf 4-2 del Vilanova B a casa contra el Centre Gràcia amb 2 p de Salva Milà i Edgar Mataró. Mantenen la segona posició, deixen quasi sentenciat al Centre Gràcia i quasi acaronen l’ascens a 1a.

El Vilanova C guanya 1-5 a camp del Sant Cugat i posa pressió als equips de dalt per intentar l’ascens directe a la vegada que consolida el play-off d’ascens. Biel Garrote i Josep Marsal van sumar 2 punts i un Marc Sallant.