El Consher Mata torna a mostrar la seva pitjor cara

El sènior del Bàsquet Ribes va tornar a donar mostres de manca de competitivitat quan més se li requeria

L'equip va caure clarament a la pista del Grup Barna B, rival directe, i va perdre el bàsquet average.

Un pèssim final de segon quart, un encara pitjor tercer temps i un incomprensible final van marcar la visita del Construccions Consher Mata a la pista del Grup Barna B, rival a les places de promoció per evitar el descens.

El Bàsquet Ribes només va manar al partit al segon quart, quan un parcial de 5-15 semblava que posava l'equip en el bon camí. L'intercanvi de cistelles posterior encara va afavorir els ribetans, que amb el primer bàsquet de Josep Agustí, un triple, es posaven 30-36 amb un minut per jugar-se de la primera meitat.

Després d'aquest bàsquet, però, en només un minut, el Consher Mata no només va ser capaç de regalar l'avantatge obtingut encaixant un pacial de 8-2, sinó que va donar indicis del que passaria al tercer període: mala actitud, queixes constants i sobretot molt poca solidaritat entre companys.

Tot i que el descans i un primer bàsquet d'Adrià Miró semblaven aturar la mala dinàmica, un parcial de 13-0 va posar, al minut 25 ja, el partit molt difícil. No era un avantatge insalvable, però l'actitud de l'equip no tenia res a veure amb la del segon quart. Incapaços d'aturar ni dues accions ofensives consecutives del rival, totalment perduda la lluita pel rebot, l'equip ribetà va firmar un últim quart esperpèntic, amb moments que fregaven el ridícul (80-57 minut 34), una mínima recuperació a base d'orgull més que d'altra cosa que posava la lluita de l'average a la mà (80-69, minut 38), i un final de partit totalment inconscient: sense sembla importar-li què s'hi jugava, el Ribes va encaixar un altre parcial de 16-4 en dos minuts que regalava un bàsquet average que pot ser important al rival.

L'únic punt positiu, la primera part de Rafel Rius i l'excel·lent debut de Marc Genesias, el primer pivot que assoleix els 20 punts anotats aquesta temporada i que va ser el millor jugador del partit amb diferència.

Aquest diumenge el Consher Mata jugarà un altre partit important a la pista del Maristes de Sants - Les Corts.