Rugbi

Derrota d'alevins i sènior femení

SELVNG - CRUC, s14. Carles Pons

L'activitat del passat cap de setmana va tenir com a protagonistes dues de les categories del Club: alevins i sènior femení. Els primers, com a locals a la Sínia Batadet enfront dels Castelldefels RUC; les segones, com a locals també, al camp de la Pastoreta de Reus davant de l'INEF Lleida.

Els alevins van veure’s sorpresos per un equip de Castelldefels fort en davantera, que des del primer minut va imposar la seva lògica de joc sense que els joves entrenats per Roger López trobessin la manera de contrarestar-lo. Efectius en el ruck i en les fases estàtiques, els del Baix Llobregat van saber jugar els seus punts forts, mentre que als vilanovins els costà trobar el seu camí. Ho aconseguiren, encara que fos puntualment, en els dos assajos aconseguits gràcies al joc dels tres quarts locals (10-66).

Les noies del combinat, després de la derrota a la Caparrella enfront de l’INEF Lleida el novembre passat, encaraven amb ganes la possibilitat d’aconseguir la segona victòria a Primera Catalana. Però les de la Terra Ferma van mostrar-se intractables en defensa i força efectives en atac, avançant-se en el marcador i fent que en tot moment les noies del SELVNG/REUS anessin a remolc. Amb avantatge visitant al descans, les locals van saber capgirar el domini territorial lleidatà, però no van ser capaces de convertir la seva estada gairebé permanent en el camp lleidatà durant la segona meitat en punts i remuntada (10-27).