El RC Sitges masculí només aconsegueix esgarrapar un punt de la Foixarda

Gòtics RC - RC Sitges. Jaume Andreu

Divisió Honor Catalana - Sènior Masculí
Gòtics RC 8 - RC Sitges 8

El RC Sitges no acaba d'abandonar la dinàmica negativa de les darreres jornades i davant un equip al que havia superat a la fase prèvia sols va aconseguir un empat en la seva visita a la Foixarda. El partit amb el Gòtics a diferència del jugat amb el Lleida, no va ser bó i si feia una setmana tot i la derrota amb els lleidatans el Sitges va fer un bon partit que donava lloc a l'optimisme. El matx amb el Gòtics recordava més al partit jugat amb el CE Universitarí, amb un Sitges apàtic i faltat de ritme.

El control de la pilota fou per els locals, que s'avançaren amb un marca a la primera part (5 a 0), una meitat on el Sitges no entrava en cap moment dins el partit, de fet no va aconseguir cap punt en aquest primer període que finalitzava amb la marca dels barcelonins com a unica puntuació. A la represa hi va haver millora sobretot per davantera i s'aconseguiren més possesions  que donaven opcions de marca. Aixi finalment arribava la marca de Pablo Furchi que acostava els del Garraf 8 a 5, ja que el Gòtics havia transformat un cop de càstig a l'inici d'aquesta segona part. Els visitants insistiren i sols a cinc minuts del final mitjançant un cop de càstig transformat per Malcolm s'igualava el marcador, 8 a 8, resultat amb el que s'arribaria al xiultet final.

Tot i aconseguir sols un empat, els dos punts assolits a la classificació poden resultar claus per finalitzar en tercer o quart lloc, el que donaria aventatge de camp per a quarts de final. La lluita entre cinc equips (CEU, Quimic, Castelldefels, Sitges i Girona) serà molt emcionant en les dues jornades que resten de la fase prèvia classifcatòria i on el Sitges surt amb un petit avantatge ja que en aquests dos darrers partit s'enfronta a Tarragona i Sant Cugat, equips sense cap opcio de classificar-se i que es troben a la part baixa de la taula, mentre que els altres quatre equips juguen entre ells o amb el Barça actual líder en solitari. Dues victòries en aquest dos ultims partits assegurarien ocupar una d'aquestes dues places anhelades, en espera de que als Play Offs trobem la millor cara sitgetana, aquella que hem vist durant molts messos de lliga on va estar imbatut i que esperem veure per aconseguir ser campió.