Cròniques dels partits del CHVNG del cap de setmana

Sènior masculí Hipersimply CHVNG . Eix

Sènior masculí Hipersimply CHVNG  36 - 35 CH Parets

Actitud, remontada y victoria

Este sábado el Parets llegaba a Vilanova con aspiraciones a pasar de cuarto a tercer clasificado y el Hipersimply podía escaparse de las plazas de descenso. Qué pasó ? Pues que los de Pere Solé, Enric Papiol y Jordi Porras no bajaron los brazos en ningún momento y creyeron en ellos mismos hasta el pitido final.

El Parets jugó con un portero jugador durante todo el encuentro y en algunas fases del partido parecía que le daba resultado y conseguían su objetivo en ataque. Pero la presión que ejercía el Vilanova fue consiguiendo provocar errores a los visitantes y superarles tácticamente al no retroceder en defensa y jugar agresivos con la delantera contraria. La prueba fueron dos goles de portería a portería , uno de Joaquín y otro de Martí y varios más a portería vacía cogiendo al portero a traspies.

La eficacia goleadora del Vilanova fue letal , 18 goles en cada parte. Pero la gran arma fue la confianza en sus fuerzas y la competitividad hasta el último segundo. Nada que ver con los últimos partidos. El primer periodo fue muy competido , con una remontada de los locales  en los últimos minutos que , aún así, dejó el electrónico indicando en un desfavorable 18-20.

El joven equipo del Garraf ,tuvo esta vez el refuerzo de Adrià Castillón que aplicó su veteranía y su saber estar en la pista no solamente en su juego individual , a pesar de los 8 goles que anotó, sino en liderar el juego del Vilanova tal y como le habían pedido los entrenadores. Y si hablamos de goleadores, esta vez merece mención especial Arnau Martos , con 10 tantos.

La portería del Hipersimply fue impecable y fundamental para mantener el resultado en la primera parte, pero en la segunda se superó. Martí y Joaquín desquiciaron a los delanteros del Parets con sus paradas. Ambos se merecen , un partido más, el reconocimiento a su gran aportación y al alto nivel que siempre mantienen.

Estos segundos treinta minutos parecían calcados a los primeros y otra vez el Parets se escapaba en el marcador y entrado el minuto veinte empezó a generar una diferencia de hasta cinco goles. Los nuestros siguieron luchando y poco a poco no solamente recortaron la diferencia, hasta el último minuto que dejaba un 36-33 en el marcador y dejaba los dos últimos goles visitantes sin valor para la tabla clasificatoria.

Cómo resumen final, significar que esta vez la victoria fue , más que nunca, del grupo, que creyó en sí mismo y jugó con intensidad los sesenta minutos y dió un paso más hacia la salvación.

CH Martorell 22 - 40 Cadet femení Hipersimply CHVNG

El bloque del cadete supera a un intenso Martorell

El Vilanova realizó un gran partido en Martorell, en el partido de ida las de Sergio Gallart y Eva Bosque solamente habían podido superar al Martorell por dos goles. Pero , excepto en los primeros compases del encuentro, las del Hipersimply fueron superiores a las locales.

La excelente actitud del equipo ha marcado la intensidad defensiva, con una combinación de defensa cerrada, en la que privaban las ayudas con las salidas a interceptar los pases entre jugadoras locales, lo que ha provocado gran cantidad de contraataques.

Solamente en los minutos iniciales el Martorell consiguió mantener cierta igualdad en el marcador con su acierto en los lanzamientos por los extremos, el resto del partido ha sido una constante progresión de la diferencia de goles, donde el ataque posicional se enriqucía gracias a la movilidad de las jugadoras sin balón y el juego colectivo.

Gran partido de las 14 convocadas que nos mantiene en el primer lugar de la tabla donde los equipos inmediatos seguidores se van arrebatando puntos entre ellos.

La nota desgraciada del día fue la lesión de Núria, a la que le deseamos que  se restablezca muy pronto. Ánimo Núria!

OAR Gràcia 25 - 25 Juvenil masculí Hipersimply CHVNG

El espíritu competitivo ha el final consigue el empate

Este pasado sábado en Sabadell se presentaba un partido muy igualado y no fue una simple teoría , el desarrollo del encuentro lo dejó claro. Final de la primera parte 15-14. Desde el minuto cinco al veintinueve el OAR no abandonó la diferencia a su favor de dos goles.El Vilanova parecía incapaz de recortar esa diferencia … y entramos en el último minuto de juego con un 25-23 y en ese momento en el que lo fácil era dejarse llevar por el resultado y los segundos que quedaban, los de Juan Cuenca y Martí Burcet siguieron apretando y creyéndose capaces de remontar.

Esta actitud dio su fruto y el empate se marcó prácticamente sobre el pitido final. Momento de euforía y más tarde de reflexionar sobre lo importante de nunca bajar los brazos.  Las porterías se lucieron más en la segunda parte y realmente solo sufrieron por los extremos, en especial el derecho.Por nuestra parte buen ataque posicional rompiendo a la defensa local especialmente por el centro, con mucha intervención goleadora de los pivotes en el global del partido.

No se consiguió la victoria pero si una lección de como una buena actitud e intensidad positivas consiguen buenos resultados.

Infantil masculí A Hipersimply CHVNG 23 -17 CH Sant Vicenç

Un partit intens

Partit de dissabte tarda d'aquells que estaries mirant una pel.licula a casa fent alhora una capcinadeta, però calia donar suport a l'equip després de l'aturada carnavalenca. Altres anys la parada del carnaval no ens ha afavirit perquè l'equip sempre perdia però en aquesta ocasió s'ha mantingut actiu i, encara que ha costat, ens hem endut una nova victòria.

S'ha treballat bé a la defensa i amb impresicions a l'atac. No obstant l'equip hi ha posat ganes!

La primera part ha començat ensopida i amb molta igualtat al marcador.

Els dos cossos tècnics s'han anat posicionant amb diferents tàctiques per intentar avançar-se.  A mesura que els minuts corrien els locals han sumat algun gol més fins arribar al 12-9 de la mitja part. No! Al 13-9 ja que en Miquel Martí ha marcat un golàs de falta amb el temps acabat.

A la represa, ha semblat que presenciàvem un altre partit. Ha començat amb una gran  intensitat per part dels dos equips. Un gol a un bàndol tenia resposta en el camp contrari. Però passats aquests compassos els nostres infantils han tirat vàries pilotes al pal sumat a bones aturades del porter de l'equip contrari que han fet posar els nervis a flor de pell ja que ens trepitjaven els talons. Un temps mort demanat pels tècnics locals ha estat providencial per tornar a serenar el joc i dinar una embranzida final per recuperar l'aventatge al marcador fins al 23-17.

Destacar el gran partit del Miquel i del treball de conjunt, tant en defensa com en atac ja que han marcat gol nou jugadors diferents. S'està treballant bé i el progrés és notable! Endavant equip a seguir gaudint i, especialment a seguir aprenent!

Sant Joan Despí 23-23 Infantil masculí B Hipersimply CHVNG

Excel·lent retorn

En aquesta jornada s’iniciava la segona lligueta del Consell Esportiu, deparant un enfrontament entre el CH Sant Joan Despí i CH VNG.

Malgrat el resultat reflectit a l’acta, d’empat a 23 gols, van ser els vilanovins els que van guanyar el partit, un error  flagrant de la taula, va fer que un gol aconseguit pels vilanovins se li sumés als rivals, després de la pertinent reclamació aquest va pujar al marcador vilanoví, però inexplicablement no se’l  restà als santjoanencs.

El Handbol Vilanova fa sortir  molt endollat,  obrint el partit a la perfecció, a partir d’una defensa molt disciplinada, solidaria a les basculacions i un més que notable encert en atac, aconseguint una primera renda de 1 a 5 gols.

Després d’aquesta estirada inicial, una concatenació d’erros en atac per part dels vilanovins i una certa fortuna dels locals davant porta  va reduir significativament l’avantatge, però la clau per arribar a la mitja part amb un empat a 14,  fou  els molts minuts que hagueren de jugar els vilanovins en inferioritat numèrica  per  les  diferents exclusions patides.

El fet de jugar molta estona amb inferioritat numèrica va propiciar  gols en contra, que difícilment s’haguessin produït en condicions d’igualtat, a la vegada que tallava l’excel·lent  ratxa en atac dels vilanovins, malgrat aquesta situació, l’equip es va sobreposar i va aconseguí  fer el millor registre golejador en una primera part.

La segona part va ser més igualada, produint-se diferents alternatives al marcador, però sempre amb rendes exigües.

El CH Vilanova va millorar encara més la seva bona  tasca  defensiva i, fruit d’això, la minoració del parcial en cinc gols respecte de la primera part, però els locals també van millorar ostensiblement  en defensa cosa que va provocar indecisions i inadequades seleccions d’atac dels nostres jugadors.

Tota la segona part va ser un estira i arronsa d’ambdós equips, sense que cap dels dos aconseguís trencar el partit i distanciar-se al marcador.

A les acaballes del partit els vilanovins ajustaren encara més la seva defensa, que juntament amb uns eficients atacs, aconseguiren  arribar al darrer minut amb un gol d’avantatge,  però com  és habitual en aquesta pista, la interpretació de la durada de l’últim  minut,  va condemnar als vilanovins a l’empat, amb un postrem i afortunat  gol dels locals.

Es podrà guanyar o perdre en funció de les diferents circumstàncies, però aquesta formació començar jugar com un equip, disciplinat, cohesionat i solidari, malgrat ser novells, per tant, cal felicitar a jugadors i entrenadors per la seva evolució.