El CB Sitges perd un partit que mereixia guanyar

Bàsquet Sitges “A” - BBA Castelldefels . Eix

Sènior  Masculí – Lliga EBA   – jornada 20a.

Bàsquet Sitges “A” 75  - BBA Castelldefels 76

Aquesta setmana sí que el Bàsquet Sitges va tenir la concentració, tensió i intensitat que havia perdut en les darreres jornades i va jugar de tu a tu amb un BBA Castelldefels que també lluitava per fugir de la zona de promoció de descens juntament amb el Cerdenyola i l’Andorra, el darrer classificat i en zona de descens directa està el Bàsquet Sitges.

Primer quart igualat però amb el Castelldefels per davant en el marcador 18-24, picant pedra i de mica en mica el Bàsquet Sitges iguala el partit per arribar el descans empatats a 40.

Desastrós tercer quart del Sitges que va encaixar un parcial de 11-23 per iniciar els darrers 10 minuts perdent 51-63, fins a un màxim desavantatge a manca de sis minuts per finalitzar el partit de 14 punts, 54-68. Després s’inicia una remuntada històrica fins que a manca de 7 segons es posava el Basquet Sitges per davant 75-74, temps mort i jugada de pissarra del Castelldefels perquè se la jugués el seu jugador franquícia, Jordi Boronat, que anotaria a manca de dos segons 75-76. Temps mort local i jugada perquè llancés Jordi amb una jugada de porta enrere, que fallaria el darrer tir. El Sitges perdia un partit que mereixia haver guanyat.

Una setmana més l’Andorra també ha perdut i continua a dues victòries del Sitges. Recordem que aquest dos equips tenen els dos partits entre ells pendents, en el que de continuar així les coses serà un cap de setmana d’infart el 7 d’abril divendres a Pins Vens, Bàsquet Sitges-BC Morabanc Andorra i el 9 d’abril diumenge a Andorra el BC Morabanc Andorra- Bàsquet Sitges.

Aquest dissabte el Bàsquet Sitges visita el camp del líder el Recambios Gaudi CB Mollet i el BC Morabanc Andorra visita la pista del UB Sant Adrià.

CB Sitges: Pau 13, Marc, Jordi 9, Roger 8, Edu 18, Saladié, Manel 3, Xavi 7, Mauro 5, Gonzálvez 5,  Alex, Nacho 7, Omar.

Entrenador: Edu Piñero i Galdric Bover. Delegat: Fredi D. Bartés

Parcials: 18-24  22-16  11-23  24-13