Ok Lliga masculina

El Moritz Vendrell guanya 1 a 3 a la pista del Caldes

Recam Laser CH Caldes - Moritz CE Vendrell. CH Caldes

El Moritz CE Vendrell va guanyar 1 a 3 a la pista del Caldes i es manté a la sisena posició de la classificació de l'OK Lliga. El partit va ser dominat en tot moment pels homes dirigits per Jordi Garcia.

Els gols del Vendrell els van marcar Jordi Ferrer, al minut 18 i al 32, i Eloi Mitjans, al minut 23. El gol dels locals el va fer Xavier Rovira, al minut 46, de falta directa.

El proper dissabte 25 de març, a les 20 h, el Moritz CE Vendrell rebrà la visita de l'Igualada per disputar la 22a jornada de l'OK Lliga.

RECAM LASER CH CALDES (1): Cesar Campor, Jacint Molera, Xavier Rovira, Roger Acsensi i Alexandre Acsensi -cinc inicial-, Jordi Urbano, Aleix Pastor, Marcos Blanqué, Ferran Esteo i Joan Villena .

MORITZ CE VENDRELL (3): Roger Molina, Marc Navarro, Roger Rocasalbas, Edu Fernández i Eloi Mitjans - cinc inicial – Xixi Creus, Jordi Ferrer, Francesc Gil i Pol Ferrer.

Gols: 0-1 (18') Jordi Ferrer; 0-2 (23') Eloi Mitjans; 0-3 (32') Jordi Ferrer, i 1-3 (46') Xavier Rovira, de falta directa.

Àrbitres: Valverde i González.