El Patí Vilafranca obté un bon empat a la difícil pista de l’Alcoi

Resultats del cap de setmana dels equips del CP Vilafranca

Pas Alcoi - CP Vilafranca . CP Vilafranca

Pas Alcoi 3 - CP Vilafranca 3

El Cafès novell CP Vilafranca Capital del Vi, va aconseguir un punt d’or de la difícil pista de l’Alcoi. El Vilafranca viatjava a terres Alacantines, amb la intenció de sumar, i així ho va fer, en una pista de parquet, i en la que puntuar és difícil.

El partit va començar molt bé pels interessos dels de la Capital del Vi, i és que en el minut quatre de partit, en una jugada d’atac, Marc Palau va fer el 0 a 1 d’un xut de fora l’àrea, i posava en avantatge als vilafranquins.

Els de Josep Lluís Delriu, van començar a practicar un bon hoquei, forts en defensa i amb clares ocasions en atac, fent lluir el porter alcoià. Per la seva part, els locals, arribaven amb xuts llunyans de Tutti Baieli i de Pere Canyelles, que anava aturant el porter vilafranquí David Arellano.

Els minuts passaven i l’entrenador vilafranquí de l’Alcoi, Sergi Punset, demanava temps mort per asserenar els seus homes, però va ser un alter cop el Cafès Novell, el què a manca de quatre minuts per l’acabament del primer temps, d’un contraatac, portada per Jordi Galan que assisteix a Marc Palau, aquest posava el 0 a 2 en el marcador, resultat amb el qual s’arribava al descans, el petit handicap del Patí va ser que els àrbitres li van xiular vuit faltes en contra, per només quatre a l’Alcoi, amb la perillositat que això comportava.

A la represa, els alcoians, va sortir esperançats, per tal de fer que el Patí, arribés a la desena falta directa, i així va ser, abans dels deu minuts, al Patí, li havien xiulat la desena falta. L’encarregat de llençar-la va ser Ferran Formatjé, el seu llançament va significar el gol de l’Alcoi, posant el 1 a 2 en el marcador. Aquest gol va donar ànims als locals, que es van bolcar a l’atac, en diverses contres, però un encertat David Arellano les anava aturant. Però en el minut catorze un xut del mateix Formatjé, es va escolar a la porteria vilafranquina, posant l’empat a 2. El Cafès Novell, no es donava per vençut, i tot just un minut després, Àngel Rodríguez, feia el 2 a 3. Però l’alegria vilafranquina va durar poc, i un altre minut després, Pere Cañelles, des de la frontal de l’àrea va xutar, la bola va rebotar amb la mala sort que es va escolar a la porteria del Patí. Amb l’empat a 3, els dos equips, no en tenien prou, i anaven a buscar el gol de la victòria, quedaven nou minuts, i tot podía pasar, ja que uns i altres van tenir opcions amb una bola al pal cadascú. Però la jugada polèmica del partit va arribar a manca de 2 minuts i mig per acabar, quan els àrbitres van xiular una targeta blava i falta directa a Joan Vázquez. Una falta que bé podria ser, però la targeta és un pèl dubtosa. Així el Patí quedava amb 3 homes, i amb una falta directa en contra. David Arellano, va solucionar-la molt bé, aturant el xut a Ferran Formatjé. El Vilafranca es va tancar a darrera amb tres homes i va aguantar molt bé la superioritat de l’Alcoi, i fins i tot en l’últim xut del partit, Marc Palau, va tenir el gol de la victòria, quan a 2 segons pel final, el seu xut es va estavellar al pal de la porteria de l’Alcoi, la bola va rebotar a l’esquena del porter i va sortir fora, fent que el resultat final fos d’empat a 3.

Ara el Patí suma bon punt que ha de fe-ser valer en el proper partit a casa davant el Lloret, el proper dissabte a les 20:30h.

PAS ALCOI: Grau, Baielli, Formatjé, Cañelles i Gelmà –cinc inicial- Lourenço, Castanheira i Roca

CP VILAFRANCA: Arellano, Galan, J. Vázquez, Fernández i Palau –cinc inicial- Rodríguez, M. Vázquez i Ferrer