Ok Lliga masculina

El Patí Vilafranca va merèixer més a Girona

Presentació dels jugadors del Patí en el partit d'ahir. Eix

Injust, mala sort, així podríem resumir el partit del Patí aquest passat dissabte a Girona, i és que el Cafès Novell es va pasar tot el partit dominant el partit i controlant la bola i tenint ocasions de perill, però els punts es van quedar a Girona.

El partit va començar molt bé pels homes de Josep Lluis Delriu, i és que el Vilafranca va sortit conscient de la importància del partit, i de bones a primeres, va començar atacant a la porteria de Jaume Llaverola, però el veterà porter, aturava les boles que li arribaven. El Patí ho intentava, amb xuts de lluny de Marc Palau i Rubén Fernández, i amb internades d’Àngel Rodríguez, però cap bola va voler entrar a la poteria gironina. Els minuts passaven i el marcador no es movia, a manca de 5 minuts per l’acabament de la primera meitat, el Patí va demanar temps mort, per intentar asserenar els ànims i intentar crear alguna altra jugada de perill, però ben al contrari, tot just un minut després, en una jugada que no portava gaire perill, un rebot, va tocar a l’estic de Rubén Fernández, amb la mala sort que va desviar la trajectòria de la bola, i aquesta va acabar entrant a la porteria de David Arellano.  Semblava que amb aquesta mínima diferencia s’arribaria al descans, però en l’últim minut, un penal molt dubtós senyalat pels col·legiats, va suposar el 2 a 0, favorable al Girona, resultat amb què s’arribaria al descans.

A la represa, vam tornar a veure un Vilafranca que volia donar guerra, i es va volcar a l’atac, amb accions d’atac constants, en canvi el Girona, es sentia còmode a la pista i feia jugades llargues d’atac esgotant les seves possessions. Poc a poc els gironins al veure les jugades d’atac del Patí, es van omplir de faltes fins arribar a la número deu. L’encarregat de llençar-la va ser Marc Palau que va marcar i va posar el marcador amb el 2 a 1. Semblava que aquest gol donava ales als de la Capital del Vi, però cap més bola va voler entrar. A l’últim minut i el patí va canviar el porter i va posar un jugador de camp, per intentar buscar l’empat amb la superioritat de jugadors, però al contrari del que es buscava a manca de pocs segons per acabar el Girona va marcar a porteria buida el 3 a 1, i amb aquest resultat es va acabar el partit.

Ara el Patí es desplaçarà dissabte a la pista del Reus Deportiu, on jugarà el proper dissabte a partir de les 21h.

CH GIRONA: Llaverola, de Ramon, Pelícano, Hernández i Povedano -cinc inicial- Carles, Gómez i Garcia

CP VILAFRANCA: Arellano, Galan, Fernández, Palau i Rodríguez -cinc inicial-  Ferrer, J. Vázquez i Cusachs

Resultats dels partits dels equips del Club Patí Vilafranca del 31 de març i de l'1 i 2 d'abril