La Parròquia-Samà Femení continua viu en la lluita per les primeres posicions

L'equip d'Òscar Andreu va decidir el partit en els darrers cinc minuts

SEDIS - La Parròquia-Bàsquet Samà SFA. Sílvia Díaz

SEDIS 62 - LA PARRÒQUIA-SAMÀ VILANOVA 67

La Parròquia-Bàsquet Samà es desplaçava dissabte a la Seu d'Urgell per jugar contra un rival que havia guanyat a casa a les vilanovines a la primera volta.

El partit, després d'una cistella de la seva millor jugadora (Cerqueda, M.) va seguir amb dos triples consecutius del Samà, trencant la zona proposada per les locals. L'intercanvi de cistelles va estar present durant tot el partit. Les vilanovines eren capaces d'anotar en situacions de joc en moviment, des del triple i en penetracions i les blanc-i-blaves només des de la línia de tirs lliures. La desproporció de 9 faltes comeses pel Samà i 3 pel Sedis en el primer quart calia solucionar-lo.

En el segon període La Parròquia va llençar fins a 12 tirs lliures, més algun triple més i cistelles des del joc interior permetent anotar 17 punts en aquest període. Tot i així, la defensa vermella tenia escletxes en l'1 contra 1 i cedia cistelles amb comoditat.

D'aquesta manera s'arribava a la mitja part amb una petit avantatge de 3 punts (29-32).

A l'inici de la represa altres errades en la defensa dels blocs indirectes van ser aprofitades per un equip local que volia posar sobre la taula tots els arguments per emportar-se el partit. Aquesta igualtat va durant els primers sis minuts. I en els dos següents, les vermelles van ser capaces d'anotar 8 tirs lliures, fent una petita escletxa de 6 punts. Però una reacció immediata amb un parcial de 7 a 0 per al Sedis deixava un 49 a 48 quan faltaven deu minuts per acabar el partit.

Màxima igualtat i tot per decidir. El partit va seguir d'aquesta manera fins al minut quatre i mig. A partir d'aquí el Samà amb un parcial de 4 a 13 endossat, quan faltava un minut i mig per finalitzar el partit, deixava encarrilada la dissetena victòria de La Parròquia aquesta temporada.

Victòria que dóna la permanència matemàtica i permet centrar-se amb il·lusió en la lluita per les primeres places. Caldrà anar partit a partit i donar un cop d'ull dels resultats de cada setmana.

Anotacions: LAIA (10) - ANNA (11) - ANIRA (16) - JUDITH (7) - SARA (2) - LAURA (14) - ELI (0) - ELENA (2) - MARINA (5) (NO JUGA: IRENE - ANDREA).

Parcials: 16-15 / 13-17 / 20-16 / 13-19