Hoquei base

El filial del Noia Freixenet empata però manté intactes les opcions pel liderat

L’equip entrenat per Jordi Esteva aconsegueix un valuós punt a la pista del Piera (3-3) que, sumat a l’empat del CP Taradell a la pista del Lleida, manté intactes les opcions del Noia Freixenet per emportar-se el títol de lliga, a tres jornades del final.

El Noia Freixenet va aconseguir, dissabte al vespre, contrarestar un inicial gol en contra, gràcies a la transformació d’un penal per part de Roc Carbó. Empat a 1 amb el que s’arribaria al descans.

Als cinc minuts de començar la segona part, el capità Arnau Ribas va avançar al conjunt sadurninenc però una ràpida reacció per part del conjunt anoienc, va tornar a situar el partit en empat. Onze minuts més tard, Roc Carbó tornava a avançar, gol contrarestat pel Piera transformant una falta directa, la única jugada a pilota parada que va ser capaç de superar a Oriol Xaus.

El conjunt sadurninenc es manté segon classificat de la màxima competició del país empatat a punts (57) amb el Taradell. El proper partit serà diumenge, 14 de maig, a les 19:30h contra el Ripoll.