Futbol base

Canyelles epicentre de les finals territorials de futbol 7 dels jocs esportius escolars de Catalunya

Redacció Canyelles 16-05-2017 19:25 Lectures 421

Arxivat a:

El passat dissabte 13 de Maig, el camp municipal de futbol de gespa artificial va ser l'epicentre de les finals territorials de futbol a 7 dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, organitzades pel Consell Esportiu del Garraf, la Unió de Consells Esportius de Catalunya i el Consell Català de l'Esport.

La instal·lació esportiva municipal va acollir a 6 equips, 2 del Garraf i 4 del Vallès Oriental i Vallès Occidental, concretament van participar equips de Palautordera, Terrassa i Granollers.

Les finals territorials de futbol 7 enfrontaven els campions de lliga de diferents delegacions territorials amb l'objectiu d'obtenir un classificat per categoria Aleví i un per Benjamí que disputaran la final Nacional, també a Canyelles el dissabte 27 de Maig.

Es van disputar un total de 4 partits, dividits en semifinals i finals on en la categoria Benjamí l'equip guanyador va ser l'Escola Avenç de Terrassa que va vèncer el C.F. Palautordera per un total de 10 gols a 6.

En categoria Aleví el campió va ser l'Escola Pere Viver i Aymerich de Terrassa que va vèncer a la final a l'escola AMPA Sant Jordi del Garraf 9 gols a 7.

Així doncs l'Escola Avenç en categoria Benjamí i l'Escola Pere Viver i Aymerich en categoria Aleví són els classificats per jugar les Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars que tindran lloc també a Canyelles el dissabte 27 de Maig.

En total van passar un total de 80 jugadors amb els seus acompanyants, gairebé unes 300 persones per les instal·lacions esportives municipals les quals van quedar molt contents. 

ENQUESTA WEB

El PSOE (122) guanya les eleccions i suma amb Cs (57) o amb Podem (42) i independentistes

ELECCIONS GENERALS. Després dels resultats del 28-A, quin pacte de govern prefereixes al Congrés?

PSOE + Podem + independentistes
PSOE + Ciutadans